Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » MIért nem engedi a szülők h a...

MIért nem engedi a szülők h a gyerek velük aludjon?

Figyelt kérdés

Én amikor kicsit voltam sokszor aludtam anyáékkal, néha ha anya egyedül alszik, most is át hív h aludjak vele. Ma miért nem engedik a szülők, hogy ott aludjon a gyerek?

15/L

2012. jún. 14. 19:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
53%
Honnan veszed, hogy nem engedik? És kinek nem engedik?
2012. jún. 14. 19:17
 2/12 anonim ***** válasza:
62%
Mert egy bizonyos kor után a gyereknek a saját ágyában kell aludni. Ha nem szokik rá a gyerek arra hogy külön aludjon akkor sokkal nehezebb leszoktatni erről. Ennek az lesz az eredménye hogy a 15 éves gyerek is odafekszik az anyja mellé még akkor is ha az a férjével vagy párjával aludna..
2012. jún. 14. 19:17
 3/12 anonim ***** válasza:
49%

hol ott?

én a lányommal alszom(10éves)

bár azt mondjak nem egészséges!

de kötödünk egymashoz nagyon,mindent együtt csinalunk:)

2012. jún. 14. 19:18
 4/12 anonim ***** válasza:
61%
én kb 9 éves koromig szüleimmel aludtam, meg úgy 12 éves koromig gyakran átmentem. De gond nélkül el tudok aludni a saját szobámban,meg szüleimtől távol. Szerintem gusztustalan amikor a kisgyerekeket leordítják,hogy saját szobájukban aludjanak.
2012. jún. 14. 19:21
 5/12 A kérdező kommentje:
Én is 5 éves koromig aludtam anyáékkal, aztán átszoktam a saját szobámba, anyáék nem erőltették, én meg mentem, csak itt gyikon sokan írják h ők nem engedik h gyerek velük aludjon meg ilyenek
2012. jún. 14. 19:22
 6/12 anonim ***** válasza:
84%
De hát az az ő dolguk. Ők nem akarják, hogy a gyerekeik velük aludjanak. Neked megengedték. Örülj neki.
2012. jún. 14. 19:25
 7/12 anonim ***** válasza:
91%

nekem volt egy korszakom, mikor anyummal aludtam, mert le volt szakadva az ágyam :D kb 12-13 éves lehettem.

mondjuk ebben az az önös érdek is benne volt, h nézhettem a TV-t elalvás előtt. 6 éves korom óta csak úgy tudok elaludni ha van valami zaj, a sötét és a csend nyomaszt.

ha gyerekem lesz, nem fogok rendszert csinálni belőle, h velünk aludjon, de ha fél a vihartól, vagy rosszat álmodott, akkor nem zavarom el a csába, mert tudom, hogy mennyire rosszul tud esni egy gyereknek, ha a tulajdon szülei utasítják el.

2012. jún. 14. 19:36
 8/12 anonim ***** válasza:
81%

Nem mindegy, hogy alkalmanként vagy állandóan.

A férjemnek többek között ezért ment tönkre az előző házassága. Mivel a lányuk 8 éves koráig közöttük aludt, így egyéb felnőtt igényeknek is búcsút mondhatott 8 évig.

Tehát röviden: gyerekkel az ágyban nem lehet nemi életet élni. Évek alatt ebből komoly probléma lehet a szülők között.

2012. jún. 14. 20:16
 9/12 anonim ***** válasza:
81%
Egyetértek, nem mindegy hogy alkalmanként vagy állandóan. Tudod, két felnőtt házas ember között van szexualitás is. Ezt nehéz megélni úgy, hogy köztetek/mellettetek ott van egy kisgyermek.
2012. jún. 14. 20:34
 10/12 anonim ***** válasza:
79%
Ma is engedik, ha olyanok a szülők. De azért a gyakoriságban meg kell egyezni, mert a mindennapos ott alvás szerintem sem jó.
2012. jún. 14. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!