Ha Ti a férjetek/feleségetek házában éltek, nem tartotok tőle hogy visszaél ezzel?
Szerintem elég nagy taplóság ilyet mondani és visszaélni a helyzettel. Nálunk fordított a helyzet, nekem (nő) van lakásom és itt élünk, de soha egy pillanatig sem jutna eszembe ezzel cseszegetni a páromat. Ugyan úgy itt lakik ő is, mint én, ha csinálni kell valamit közösen csináljuk. Inkább attól mászok a falra, amikor ő beszél úgy, hogy a "tiéd". Nem nem az enyém, a miénk, hogy papíron meg kié az pont nem érdekel.
Fordított helyzetben egyszer próbálna meg ilyet mondani, attól a perctől egy poharat nem raknék arrébb és közölném, vele hogy a te házadban/lakásodban én nem pakolászok/takarítok.
Én tartanék tőle. Ezért nem is kerülnék ilyen helyzetbe. Volt, amikor a páromnak volt lakása, nekem nem, és albérletben laktam. Ráadásul azt a szülők vették neki, engem meg már a kapcsolat elején lekur.váztak, mert az én szüleim nem tudtak nekem lakást venni. Már az elején megmondtam a páromnak, hogy kizárólag közös albérletben vagy közös lakásban fogunk együttélni. Így is lett. Először közös albérletben éltünk, most közösen vett lakásban. Ja, és megkértem, hogy a lakást, ami miatt lekurv.áztak a szülei, a továbbiakban legyen szíves egy szóval sem megemlíteni előttem. Ezt is betartja. A másik lakásban most a szülők verik a nyálukat, mert haszonélvezet van nekik rajta. Tulajdonképppen olyan, mintha nem is lenne. De nem hiszem, hogy belemennék olyan kiszolgáltatott helyzetbe, amit te is írtál. Esetleg nagyon nagy vész esetén, de akkor is törekednék, hogy minél előbb kikerülhessek onnan. Neked nem kéne eladni a lakásodat. A férjed teljesen uralkodni fog rajtad, egy szolga leszel, aki egész életében kussolhat. A leírásod alapján nem olyan embernek tűnik, aki nem fog visszaélni a helyzettel.
31/n
nálunk ez úgy néz ki, h én vagyok a nő, és az én lakásomban élünk. régebben, mikor összeköltöztünk volt pár csúnya vitánk, ami odáig fajult, h összecsomagolt, és lelépett. aztán visszajött. azóta nem hozom szóba ezt a kié a lakás témát, mert valójában nagyon szeretem, és nem akarom ezzel megbántani.
ő ezt nem érzi kellemetlennek, hiszen beszáll a költségekbe.
"Az én lakásom eladás alatt van, és mindig hangoztatja, hogy alig várja hogy eladjuk és ne tudjak elmenni tőle."
Mi ez, börtön?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!