Tiszta láz vagyok, de anyum nem hisz nekem, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Most ahogy ezt elolvastátok,gondolom az jutott eszetekbe,hogy biztos azért mert nyílok mindig..de nem.egy évben 2x vagyok beteg és fájditom valamimet.es ha már telleg ennyiszer szolok anyumnak,akkor nagyon fájhat..de csak azt mondja,hogy ne nyivákoljak,mindig van valami bajom..de amikor o "nyil"akkor semmi sincs abban..:) és a lázméronk nem mér jol..a 35foknal mindig megakad.gorcsolok,fáj a fejem,tudomon fáj[ amennyire tud fajni egy tudo] ..nem sajnáltatni akarom magamat,de ezt nem értem..nem is dolgozik..annyi ideig tartana mig elvinne orvoshoz? ..ja.és lázas vagyok,mert iskolában a tanito megmérte.de anyum nem hiszi el..rendesen tüzel a fejem..és nem szoktam hazudozni anyumnak..ugyhogy tuti nem az miatt ilyen velem!!:)2012. jún. 11. 16:31
11/21 A kérdező kommentje:
körim növér,nagyon jó vele a kapcsolatom és szerinte is lázam van,de folyton dolgozik és nincs ideje elvinni orvoshoz.:/.már anyum fejevel is probalt beszélni,de nem vált be.
2012. jún. 11. 16:57
13/21 anonim válasza:
Akkor hivasd ki a háziorvost. Telszám neten megtalálható. Mondod neki, h rosszul vagy, anyád meg letojja, de te tudod, ogy lázad van. Két dolog történhet: kijön a doki, vagy anyád szégyelli el magát és robog veled a doktorhoz.
14/21 anonim válasza:
"Amikor az embernek magas láza van legtöbb esetben az ágyából is alig bír kikelni nem pedig a számítógép előtt írogat. Szerintem se lehetsz annyira beteg"
Ezt cáfolom! Én 39,2 fokos lázzal dolgoztam le 12 órát, s utána mentem az ügyeletre busszal!
Kérdező! Anyud mindig ilyen?Ennyire nem törődik veled? Apukáddal mi van?
15/21 anonim válasza:
hát figyelj ha tényleg megmérte a tanárod és tényleg lázas vagy,akkor fogd szépen a telefont és hívd ki az ügyeletet.....
16/21 A kérdező kommentje:
Apum az eléggé fél anyumtol es nem akar oolyat csinalni,amivel anyu nem ert egyet..:)
2012. jún. 11. 17:51
17/21 anonim válasza:
És ha komolyabb bajod lenne, s a végén kórházba kerülnél, apád vállba veregetheti magát, hogy milyen fa*a papucs férj
18/21 A kérdező kommentje:
Szeretem apumat is anyumat is,de szerintem Chuck Norris is félne anyumtól.mert amikor mérges akkor ..mint a vulkán:D
2012. jún. 11. 18:05
19/21 anonim válasza:
ez szomorú.. :(
vegyél be lázcsillapítót, ACC-t és borogasd be magad hideg vizes ruhával (homlok, csukló) vagy zuhanyozz le többször (langyos vízzel) NE FORROVAL ÉS NE TUL HIDEGGEL!
20/21 A kérdező kommentje:
Koszonom szépen!!:)
2012. jún. 11. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!