Hogy tudja magát azon túltenni valaki, ha megcsalják?
Figyelt kérdés
Szó szerint értem: van valamilyen "praktika" rá?2009. júl. 3. 16:33
11/11 anonim válasza:
Csald meg Te is Őt!
Nem igazán láttam embert aki ezt feltudta volna sérülés nélkül dolgozni. Revansot neki!
Ezután pedig hagyd a francba Őt!
Ha fájdalmat okozott, és nem tudsz megbirkózni vele, akkor ne a saját életedet tedd tönkre, hanem add ki magadból a mérged, és ha ennek az a kiforrási útja, hogy "visszakel csalnod", tehát Neked is megkel csalnod akkor hajrá.
Itt már nincs etika!
Évekig ezen fogsz rágódni, ahányszor meglátod, vagy eszedbe jut, persze ha Te olyan vagy aki könnyen feldolgozza akkor nem kell bosszú, de abból ítélve, hogy ide ilyen kérdést írsz, vagy szimpla kíváncsiság, vagy lelki gyengeség van a háta mögött!
Add ki a mérgedet valamilyen formában, és ne félj a megcsalásától sem!
Én így gondolom, és ez az én véleményem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!