Hogy tudja magát azon túltenni valaki, ha megcsalják?
Persze, meg kell szabadulni attól, aki megcsalt. Az nagyon sokat segít az önbecsüléseden.
2009. júl. 3. 16:37
ha megcsalt a párod annak oka van..figyelj rá még jobban, mint eddig..és szeresd, ha még fontos neked a kapcsolat köztetek.
2009. júl. 3. 16:42
Fodrász, kozmetika, új ruhák, új ismerősök szerzése és olyan szórakozóhelyek, ahol van sok ellenkező nemű, aki jól megdícsérget. szerezd vissza az önbizalmad és tudd, hogy értékes ember vagy. Attól, hogy ember nem becsül meg, az nem azt jelenti, hogy más számára sem lehetsz az első és EGYETLEN!
2009. júl. 3. 16:42
16.42-es! Szerintem ha megcsalták, akkor már nehogy ő alázkodjon meg, meg még ő lihegjen utána mint a pulikutya! Gondolj arra, hogy nem voltatok egymásnak teremtve, menj el ismerkedni, és örülj annak, hogy nem te voltál az aki ilyen megalázó módon félrelépett.
2009. júl. 3. 16:54
16:54
figyi!..nem te vagy a kérdező helyébe..és biztosan szereti még ha kérdést tesz fel róla!
2009. júl. 3. 16:55
sztem ez a kérdés arra irányult, hogy magcsalta a párja a kérdezőt, kitette a szűrét (remélem), és most próbálja megemészteni, túlteni magát rajta. És sztem kiváncsi mások ezt hogyan tették... hogy sikerült újra jól érezniük magukat. sztem. de ez csak az én véleményem:D de a választ nem tudom, mert nem csaltak még meg.
2009. júl. 3. 17:01
Sehogy!
Erre nincs ellenszer, engem többször is megcsaltak, biztos bennem van a hiba, de még most sem tudom magamat túl tenni rajta, pedig több éve történt. ha vissza emlékszem rá, még most is rossz. Nem lennék a helyedben, iszonyú szar lehet neked.
De amit előttem írtak, rittyentsd ki magad, fodrász, szoli, kozmetika, új rucik ha megtaheted, és ne is foglalkozz az illetővel ha megtudod tenni.
2009. júl. 3. 17:25
Nyomtalanul biztosan nem lehet, viszont eszedbe ne jusson ugyanezt tenni, a te lelkiismereted legyen mindig tiszta!!!
Hidd el! Nagyon komolyan: Mindenki megfizet a dolgaiért! Ez igenis vígasztaljon! Egyedüli gyógyszer az idő! Meglátod! Nem egy másik kapcsolat, mert ott már az indítás is bizalmatlansággal kezdődhet, csöbörből-vödörbe.
2009. júl. 3. 20:26
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Megfogadom a tanácsokat. Vissza kell szereznem az önbecsülésemet, ami jelenleg mélyen a béka s¤¤ge alatt van. Szorítsatok...
szaktíts vele, ha egyszer megtette, meg fogja tenni még egyszer.
szoítok
2009. júl. 5. 09:34
Kapcsolódó kérdések: