Jogosan tagagadom le hogy az anyám?
Teljesen jogos! Aki azt írta, hogy nem az gondoljon már bele, hogy fordított helyzetben ő mit érezne át!
Beszéld meg anyukáddal, hogy ezt nem pont előttetek kellene csinálni. Nem is értem, miért nem az aktuális pasijánál csinálják!!! :/
Ha tudod, hogy megy a pasi akkor nem tudsz a nagyszüleidnél aludni esetleg?
Sajnálom, de nem érdemes az ereidet vagdosni, butaság..., képzelem, hogy nehéz lehet.
Amúgy hány éves vagy? Csak azért érdekel, mert ha 18 körüli, akkor nyugtasson az a tudat, hogy nem sokat kell már vele kibírni.
Az meg, hogy nem dolgozik..., inkább nem Kommentálnám! :@
Uhh, bocsi nem olvastam el az összes bejegyzésed!
Akkor nincs jobb ötletem. Esetleg egyszer-kétszer barátnőnél tudnál aludni, na de az sem egy fix megoldás...
Beszélj anyukáddal, hátha az majd javít valamit!
Tudom, hogy te most ezt kérdezted, de szerintem itt nem az a fő probléma, hogy az anyukádnak tekinted-e. Ha letagadod, az sem változtat semmin. Akkor is ő az anyukád, aki veled egy szobában szexel..
Nem tudom, ezen kívül ő milyen, de így látatlanban én elgondolkodnék azon, hogy beszélni kéne vele. Lehet, hogy egyszerűen tényleg azt hiszi, hogy te sosem ébredtél föl ezekre a dolgokra. Lehet, hogy sokkolná, ha megmondanád neki, hogy te 8 éves korod óta rendszeresen fültanúja vagy az ő szexuális életének, és neked ez sérüléseket okozott, félsz, hogy később emiatt szexuális problémáid lehetnek. Ettől még neki nem lesz hol csinálnia, de ha normális és nem primitív, akkor ez szíven fogja ütni, és megpróbál valami megoldást találni erre.
A téged ért traumára meg lehet, hogy tényleg nem ártana egy pszichológus, hogy később ne legyenek akkora paráid. De nem tudom, hogy a lakóhelyed közelében mennyire megoldható. (Én pár évig amúgy jártam egyszer, egy közeli kórházban volt ifjúsági "mentálhigénés" kezelés, és az tb-s volt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!