Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan tagagadom le hogy az...

Jogosan tagagadom le hogy az anyám?

Figyelt kérdés
Hát az van hogy anyámmal egy szobában lakok és hát apámmal elváltak és 8 éves koromban még vele aludtam egy nagy ágyban akkor még csak önkielégítést csinált de 2 éve már hogy amikor van csávója ide hozza és együtt ,,játszanak" amikor azt hiszi hogy alszok.Már nem vele alszom egy ágyban természetesen.szóval nekem ezeket elég nehéz feldolgoznom sokszor volt már hogy ez miatt ereimet vágtam stb... szóval szerintetek jogos hogy ne mondom anyámnak,csak megtűrt személynek? :/
2012. jún. 10. 20:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Istenem úgymond megértelek anno mikor még kicsi voltam mi is egy szobába aludtunk külön ágyba bár emlékeim szerint nem emlékszem 2-3alkalomnál több ilyen esetre de elég szörnyű dolog " :/ :( el sem tudnám képzelni h ilyen sokáig ezt kibírtam volna nagyon tisztellek ezért próbálj anyukáddal beszélni vagy ha gondolod írj privátot szívesen beszélgetnék veled !
2012. jún. 10. 21:42
 12/20 A kérdező kommentje:
köszönöm,hát nem a legkönnyebb múlt éjszaka 2x csinálták. és nem tudom hogy legyen és nem igazán akarok ilyenről beszélni anyámmal bennem az évek során kialakult aféle gátlás ami miatt nem igazán beszéllek erről.
2012. jún. 10. 21:52
 13/20 anonim ***** válasza:
ohhh szegénykém :/ :( és nem tudsz vhol máshol aludni esetleg a konyhába vagy vmi megmondod neki h szeretnél külön aludni"
2012. jún. 10. 21:53
 14/20 A kérdező kommentje:
nincs másik szoba és hát de tudnék konyhában de ott hideg van ,és mit mondok miért viszem ki a takarót? :/
2012. jún. 10. 21:58
 15/20 anonim ***** válasza:

Teljesen jogos! Aki azt írta, hogy nem az gondoljon már bele, hogy fordított helyzetben ő mit érezne át!

Beszéld meg anyukáddal, hogy ezt nem pont előttetek kellene csinálni. Nem is értem, miért nem az aktuális pasijánál csinálják!!! :/

Ha tudod, hogy megy a pasi akkor nem tudsz a nagyszüleidnél aludni esetleg?

Sajnálom, de nem érdemes az ereidet vagdosni, butaság..., képzelem, hogy nehéz lehet.

Amúgy hány éves vagy? Csak azért érdekel, mert ha 18 körüli, akkor nyugtasson az a tudat, hogy nem sokat kell már vele kibírni.

Az meg, hogy nem dolgozik..., inkább nem Kommentálnám! :@

2012. jún. 10. 22:04
 16/20 A kérdező kommentje:
hát írtam hogy a nygszüleimmel élünk szóval oda nem tudok. és 14 éves lány vagyok. :/ és köszönöm. én is jogosnak érzem
2012. jún. 10. 22:10
 17/20 anonim ***** válasza:

Uhh, bocsi nem olvastam el az összes bejegyzésed!

Akkor nincs jobb ötletem. Esetleg egyszer-kétszer barátnőnél tudnál aludni, na de az sem egy fix megoldás...

Beszélj anyukáddal, hátha az majd javít valamit!

2012. jún. 10. 22:18
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, hogy te most ezt kérdezted, de szerintem itt nem az a fő probléma, hogy az anyukádnak tekinted-e. Ha letagadod, az sem változtat semmin. Akkor is ő az anyukád, aki veled egy szobában szexel..

Nem tudom, ezen kívül ő milyen, de így látatlanban én elgondolkodnék azon, hogy beszélni kéne vele. Lehet, hogy egyszerűen tényleg azt hiszi, hogy te sosem ébredtél föl ezekre a dolgokra. Lehet, hogy sokkolná, ha megmondanád neki, hogy te 8 éves korod óta rendszeresen fültanúja vagy az ő szexuális életének, és neked ez sérüléseket okozott, félsz, hogy később emiatt szexuális problémáid lehetnek. Ettől még neki nem lesz hol csinálnia, de ha normális és nem primitív, akkor ez szíven fogja ütni, és megpróbál valami megoldást találni erre.

A téged ért traumára meg lehet, hogy tényleg nem ártana egy pszichológus, hogy később ne legyenek akkora paráid. De nem tudom, hogy a lakóhelyed közelében mennyire megoldható. (Én pár évig amúgy jártam egyszer, egy közeli kórházban volt ifjúsági "mentálhigénés" kezelés, és az tb-s volt.)

2012. jún. 10. 22:41
 19/20 A kérdező kommentje:
De szerintetek ez ki fog hatni az én szexuális életemre is? :S
2012. jún. 12. 19:16
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül. Ez nem törvényszerű. Csak te írtad, hogy nehéz feldolgozni, ezért jutott eszembe. Szóval ezen ne görcsölj – de ettől még hathatsz ezzel anyukádra (ha úgy érzed, ez jó eszköz, és tényleg szükség van rá).
2012. jún. 12. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!