Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretetből házasság vagy...

Szeretetből házasság vagy szerelemből házasság?

Figyelt kérdés

6 éve vagyok együtt a párommal. Szeretem őt, de nyilván már nem szerelemből, inkább legjobb barátomként tekintek rá.

Eléggé komolyan gondoljuk a kapcsolatunkat, szeretnénk összeházasodni, családot alapítani. Nagyon szeretem őt, nem szeretném elveszíteni, mégis mindenem odaadnám azért hogy egyszer igazi szenvedélyes szerelmet élhessek át. Szeretnék sokat csókolózni, ölelkezni, szeretkezni, bulizni, beszélgetni, tervezgetni, élni... de a mostani párom sajnos nem vágyik ilyesmire, neki jó ez a "nyugalom" ami számomra sajnos inkább csak unalom. Akkor is lehetünk boldogok hogyha szeretetből házasodunk?

2012. jún. 10. 17:53
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Ez jó esetben egy és ugyanaz.

Akit szeretsz, amellett nem kéne unatkoznod. De te nem szeretsz, hanem ragaszkodsz (valamihez, ami régóta viszonylag jó, de unalmas).

2012. jún. 11. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!