Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az ilyen...

Mi a véleményetek az ilyen fajta megcsalásról?

Figyelt kérdés

A női félrelépős kérdésről jutott eszembe egy szituáció, amit sajnos én magam is átéltem, és amilyenbe az egyik barátnőm is belekeveredett...

Szóval adott férj és feleség. Rossz a házasságuk, ezért egy idő után eldöntik, hogy szépen különmennek. Igaz, még együtt élnek, de a válási papírok már be vannak adva, és már semmiféle testi kontaktus nincs közöttük.

A feleség elkezd enyelegni egy pasival, akinek barátnője van. Persze a barátnő mit sem tud. A férfi viszont viszonozza az enyelgést, és megtörténik az, aminek nem lenne szabad megtörténnie.

A barátnő tudomására jut a dolog, és persze rögtön szappanopera sorozatba illő hevességgel véget vet a kapcsolatának. :)

Mikor a nővel találkozik, és felelősségre vonja, akkor valami hasonló választ kap:

"Nézd. Én egyedülálló nő vagyok. Igaz, együtt élünk még XY-val, de már nem köt minket össze semmi. Nekem szabad a pálya, bárkit kiszemelhetek magamnak. A te barátod vevő volt a dologra, de ez igazán nem az én hibám. Én nem csaltam meg senkit, mosom kezeimet."

Persze ő tudott róla, hogy a férfinak kapcsolata van.

Vélemények?

Köszönöm!

2012. jún. 10. 15:36
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Szerintem a férfi volt a hibás.
2013. aug. 4. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!