Egy év után itt van már az ideje az összeköltözés témájának?
Már anyósom mondja páromnak, hogy miért nem költözünk a szomszéd házba...
(Jelenleg a nagymama lakik ott, ha mi mennénk oda, ő jönne párom szobájába...nekem kicsit furcsa ez a megoldás /mintha kidúrnánk a nagyit/, de azt mondják, hogy jobb lenne ott a mamának, mert beteges, közelebb lenne a segítség is ha valami baj történne)
Párom lassan 27, én 22 vagyok...dolgozunk mindketten.
Persze, simán mehettek oda, tényleg jó lenne a mamának is egyébként.
De csak ha a párod akarja! Ne te erőszakold ki és az anyós se!
Nem, én nem mondom neki, csak tegnap valahogy feljött...párom azon akad, hogy lenne mit felújítani a házon, meg régi építésű, át kellene építeni a szobákat teljesen...de az anyós állítólag már azt is mondta, hogy állják a felújítást is, csak mozduljon párom valamerre...meg hát após is kőműves, nekem is ilyesféle szakmám van, még segíteni is tudnék, szóval kíváncsi leszek...azt mondta ma beszélünk róla...de biztos "el fogja felejteni"...Baj ha felhozom valahogy finoman a témát?
Mellesleg már én is nagyon szeretnék kirepülni itthonról.
Nem értem...most is közel lakik hozzájuk. Egy házban laknak, van egy icipici szobája. Ezzel csak távolabb kerülne a szülőktől.
Van valami ötletetek hogyan hozzam fel, úgy hogy ne tűnjek erőszakosnak?
Meg más lehetőségünk az albérleten kívül nincs. Albiba meg nem hajlandó költözni, mert szerinte az egy "gusztustalan" dolog, fölösleges pénzkidobás.
Mi is egy év után költöztünk össze (ez volt 2kb fél éve) és nagyon jó. Az apósom kb 2utcára lakik, az én szüleim pedig a mögöttünk (kertjeink összeérnek).Szóval mindkét résztről közle vannak a szülők,de nem zavar. Mi is régi házban lakunk(párom nagyszüleié vol,sajnos ők már nem élnek) és van mit csinálni raajta,amit lassanként csinálgatunk,mert egyszerre felújitani nem lenne pénzünk,d igy is jól megvagyunk.
Szóval szerintem attól függ,milyenek az apósodék(mennyire beszélnek bele az ügyeitekbe),ha nem nagyon szólnak bele,nem baj,ha közel laknak, inkább jó,mert tudnak segiteni bármikor.
Szerintem nyugodtan hozd fel a témát, kérdezd meg a párod véleményét és közösen mérlegeljétek a pozitiv és negativ dolgokat ebben az ügyben, ki miért szeretné,miért nem.
21/L (párom 26)
szerintem ez nem a nagyi kitúrása,sőt,neki jobb ha segítség közelben van.amúgy ha ennyire hezitálsz rajta,biztos h jó ötlelt ez?
sok sikert :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!