Hogyan állítsam le a főnökömet? Mert megverem
Olyanokat mond a feleségemnek meg másoknak is hogy én más nőkkel szoktam lenni amikor dolgozok. Kamionos vagyok és van amikor egész héten nem alszok itthon de eszembe se jutna megcsalni. A múltkor akkor jött a főnököm amikor átmentem 1 közeli kocsmába de a telefont a kocsiba hagytam, erre felhívta a feleségemet h elmentem a kocsmáros csajjal és kitudja mit csinálunk. De nem ez volt az első h ilyeneket mondott neki ő meg veszekszik velem és alig tudom elmondani neki h hazudik. Az egyik kollégám is ezért vált el mert ez a barom ilyen hülyeségeket mondott az ő feleségének is, sőt a másik csaj meg pasi is szétment. De ha ezért fogunk összeveszni akkor úgy megverem hogy 200 évig a sitten fogok rohadni. Bízunk egymásban de nagyon pontosan ad elő mindent. Mit csináljak?
31F
Hát igen az a baj hogy a kamionozás az pont az a fajta meló ahol a feleség azon töpreng hogy vajon a férje megcsalja e vagy sem(Ugyebár a rengeteg útszéli lány miatt)
Főnök ellen nincs mit tenni kivéve ha megtudod zsarolni...Így most csak azt tudod tenni hogy mész máshova dolgozni,nem hiszem hogy ha normálisan megkérnéd akkor abbahagyná ezt a dolgot
Ez beteg agyilag!
Ha most csinálná először,azt mondom, azért, hogy szétmenjetek, mert tetszik neki a feleséged.(Sajnos nőben is van ilyen,tapasztalatból mondom.Nekem is üzent egy nőszemély,hogy a férjem fűvel fával csal, csak azért hogy szétugrasszon minket.)
De mivel más mással is megtette, azért gondolom, hogy nem százas...
Csinálj hangelvételt, ha meg nem bízik benned az asszony, akkor mindig legyen nálad a mobilod, hogy bármikor elérhessen, és mondd is neki, hogy bátran hívjon, és azt is mondd el neki, hogy a görény főnököd csak hazudozik, mert más kollégáknak is szétbarmolta a házasságát.
Jah és sürgősen kezdj el új melóhelyet nézni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!