Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan állítsam le a főnökömet...

Hogyan állítsam le a főnökömet? Mert megverem

Figyelt kérdés

Olyanokat mond a feleségemnek meg másoknak is hogy én más nőkkel szoktam lenni amikor dolgozok. Kamionos vagyok és van amikor egész héten nem alszok itthon de eszembe se jutna megcsalni. A múltkor akkor jött a főnököm amikor átmentem 1 közeli kocsmába de a telefont a kocsiba hagytam, erre felhívta a feleségemet h elmentem a kocsmáros csajjal és kitudja mit csinálunk. De nem ez volt az első h ilyeneket mondott neki ő meg veszekszik velem és alig tudom elmondani neki h hazudik. Az egyik kollégám is ezért vált el mert ez a barom ilyen hülyeségeket mondott az ő feleségének is, sőt a másik csaj meg pasi is szétment. De ha ezért fogunk összeveszni akkor úgy megverem hogy 200 évig a sitten fogok rohadni. Bízunk egymásban de nagyon pontosan ad elő mindent. Mit csináljak?

31F

2012. jún. 8. 18:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hát igen az a baj hogy a kamionozás az pont az a fajta meló ahol a feleség azon töpreng hogy vajon a férje megcsalja e vagy sem(Ugyebár a rengeteg útszéli lány miatt)

Főnök ellen nincs mit tenni kivéve ha megtudod zsarolni...Így most csak azt tudod tenni hogy mész máshova dolgozni,nem hiszem hogy ha normálisan megkérnéd akkor abbahagyná ezt a dolgot

2012. jún. 8. 23:28
 12/15 anonim ***** válasza:

Ez beteg agyilag!

Ha most csinálná először,azt mondom, azért, hogy szétmenjetek, mert tetszik neki a feleséged.(Sajnos nőben is van ilyen,tapasztalatból mondom.Nekem is üzent egy nőszemély,hogy a férjem fűvel fával csal, csak azért hogy szétugrasszon minket.)

De mivel más mással is megtette, azért gondolom, hogy nem százas...

2012. jún. 9. 07:49
 13/15 anonim ***** válasza:

Csinálj hangelvételt, ha meg nem bízik benned az asszony, akkor mindig legyen nálad a mobilod, hogy bármikor elérhessen, és mondd is neki, hogy bátran hívjon, és azt is mondd el neki, hogy a görény főnököd csak hazudozik, mert más kollégáknak is szétbarmolta a házasságát.

Jah és sürgősen kezdj el új melóhelyet nézni!

2012. jún. 9. 10:28
 14/15 anonim ***** válasza:
Buktassátok le pl úgy, hogy amikor tudod, hogy átmegy, menj be feltűnően a kocsmába a feleséged pedig kezdjen el panaszkodni, hogy már megint nem veszed fel a telefont, nem tudja, merre lehetsz. Égő lesz, amikor a főnököd épp meséli, hogy a kocsmáros csajjal hova mentetek te meg nagy vigyorral beállítasz..
2012. jún. 9. 19:41
 15/15 anonim ***** válasza:
Hagyd úgy a GYK-t ezzel a kérdéssel a monitorodon.
2015. aug. 13. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!