Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan állítsam le a főnökömet...

Hogyan állítsam le a főnökömet? Mert megverem

Figyelt kérdés

Olyanokat mond a feleségemnek meg másoknak is hogy én más nőkkel szoktam lenni amikor dolgozok. Kamionos vagyok és van amikor egész héten nem alszok itthon de eszembe se jutna megcsalni. A múltkor akkor jött a főnököm amikor átmentem 1 közeli kocsmába de a telefont a kocsiba hagytam, erre felhívta a feleségemet h elmentem a kocsmáros csajjal és kitudja mit csinálunk. De nem ez volt az első h ilyeneket mondott neki ő meg veszekszik velem és alig tudom elmondani neki h hazudik. Az egyik kollégám is ezért vált el mert ez a barom ilyen hülyeségeket mondott az ő feleségének is, sőt a másik csaj meg pasi is szétment. De ha ezért fogunk összeveszni akkor úgy megverem hogy 200 évig a sitten fogok rohadni. Bízunk egymásban de nagyon pontosan ad elő mindent. Mit csináljak?

31F

2012. jún. 8. 18:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%
ha szemtől szembe megkérdezed, h miért csinálja mit mond?
2012. jún. 8. 18:46
 2/15 anonim ***** válasza:
88%
Menj és vond kérdőre, lehetőleg úgy hogy a beszélgetésetek közben bevallja hogy miket mond a feleségednek, közben vedd fel diktafonra.
2012. jún. 8. 18:48
 3/15 Ditta323 ***** válasza:
76%
Bocsi, de pontosan előadni csak megtörtént dolgot lehet elmondani. Erre nem sok megoldás van vagy beszélsz a főnököddel vagy otthagyod azt a munkahelyed és keresel helyette mást.
2012. jún. 8. 18:53
 4/15 anonim ***** válasza:
87%

Te meg beszéld tele az õ felesége fejét. Vagy nem nõs?Vidd az asszonyt elébe és mondd meg neki, hogy na most elõtted mondja el.

Aztán biztos, hogy igazat vallasz?

2012. jún. 8. 18:53
 5/15 anonim ***** válasza:
46%

"Te meg beszéld tele az õ felesége fejét."

Olyan szánalmasan ovis tanács ez.

2012. jún. 8. 18:59
 6/15 A kérdező kommentje:
Ha megkérdezem akkro bocsánatot kér és azt mondja h csak viccelt vagy h mások mondták neki (persze azt nem tudja megmondani h ki). A feleségem szerint meg halál komolyan mondja. Van felesége de nem akarok olyan lenni mint ő.
2012. jún. 8. 19:01
 7/15 anonim ***** válasza:
84%
Kérdezz rá nála újra, és vedd fel amit mondd.
2012. jún. 8. 19:12
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is csak csatlakozni tudok, hangfelvételt kell csinálni.
2012. jún. 8. 19:32
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Valóban a hangfelvétel az egyetlen megoldás. Megkeresed a telefonodon a funkciót és felveszed tőle a teljes kicsikart vallomását. Az igazságos (de sajnos nem törvényes) megoldás az az lenne ha megvernéd de erről inkább lebeszélnélek mert azzal csak te járnál rosszul. Viszont annyiban helyes amit csinál, hogy két rosszul működő bizalom nélküli kapcsolatot még idő előtt megszakított. Mert hogy a házastárssal szemben egy vadidegennek hinni, az azt jelenti hogy ott a kapcsolat már rég rohad.
2012. jún. 8. 19:40
 10/15 anonim ***** válasza:
Hmmm, gyanús, hogy tetszik neki az asszonyod. Arra blazíroz, hogy szétmenjetek. A telefonos beszélgetés-felvétel jó ötlet, lehet a nejed is megnyugodna. (Csak úgy jegyzem meg, jómagam is "kamionosné" vagyok. Nekem nem lenne az a duma, amiért én a férjemre gyanakodnék. Szoktam neki mondani, h jobban ismerem, mint saját magam, sansza se lenne hazudni :o) )
2012. jún. 8. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!