Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A családom megőrít (diploma-...

A családom megőrít (diploma- és Orbánmánia), szökjek el külföldre?

Figyelt kérdés

Az anyámnak szinte nincsenek önálló gondolatai, mindenben a Fideszt követi és meg van róla gyòződve hogyha szerzek egy BA diplomát valami sehonnai bölcsésszakon, azzal meg van oldva a jövőm. Apám külföldön dolgozik, fingja sincs az itthoni helyzetről csak "hajrá fidesz"

Arra gondoltam, hogy bérelek egy lakást külföldön és szó nélkül lelépek.

Mit gondoltok?

2012. jún. 8. 11:42
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszik az ötlet! CSÁ
2012. jún. 8. 19:25
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Gyere Frankfurtba....remek csőszerelőt faragok belőled! Németül meg majd megtanulsz....menet közben! Más is úgy csinálja! Én amikor kijöttem 19 évesen, még köszönni sem tudtam rendesen.
2012. jún. 8. 19:30
 23/30 anonim ***** válasza:
Külföldre kellene ám nyelvtudás is, de gondolom, ez távol áll tőled, ha ennyire ódzkodsz a bölcsész szakoktól, meg ha koldulni akarsz kimenni... Persze meg lehet élni abból is, hogy negyven évig mosogatsz, de tényleg ezt akarod? Inkább keress itthon valami olyan szakot, ami érdekel.
2012. jún. 9. 02:29
 24/30 anonim ***** válasza:
95%

Csak egy kis elkényeztetett hisztis tini vagy.

Tudod, megnéznélek egy hét koldulás és utcán alvás után.

2012. jún. 9. 11:30
 25/30 Tom Benko ***** válasza:
100%

Egyrészt hiány van tanárokból, másrészt meg kicsit hadd lázadjon már valami hasznossal a szülei ellen... :)

@Kérdező: Peru, Bolívia, Brazília, Szomália, Kongó... Választhatsz...

2012. jún. 9. 13:01
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
A "22" hozzászóló vagyok! Én nem koldulni hívtam, hanem dolgozni!! Nem mosogatni, hanem csőszerelőnek! Nagyon nem mindegy! Százával vannak kint fiatalok akik az iparban, építőiparban dolgoznak! Persze a selejtje az elissza...drogozza a pénzét, de a többség megalapozza a jövőjét! Ha itt Németben megtűrik 2 - 3 évig...akkor legalább dolgozni megtanul.
2012. jún. 9. 14:49
 27/30 anonim ***** válasza:
A kérdező írta, hogy elmegy koldulni.
2012. jún. 9. 21:01
 28/30 anonim ***** válasza:
Ja....bocsi, az más. Ha azt mondta...lelke rajta. Majd hazamegy, ha megéhezik! :)
2012. jún. 9. 23:04
 29/30 anonim ***** válasza:
45%

Bárcsak visszajönnejaGyurcsány! Ő egy igazi derék, tisztességes ember volt nem olyan minta Zorbán!!!444

78/N

2012. jún. 10. 10:53
 30/30 anonim ***** válasza:
ez qurvára remélem, hogy csak irónia volt...
2012. jún. 11. 02:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!