A családom megőrít (diploma- és Orbánmánia), szökjek el külföldre?
Figyelt kérdés
Az anyámnak szinte nincsenek önálló gondolatai, mindenben a Fideszt követi és meg van róla gyòződve hogyha szerzek egy BA diplomát valami sehonnai bölcsésszakon, azzal meg van oldva a jövőm. Apám külföldön dolgozik, fingja sincs az itthoni helyzetről csak "hajrá fidesz"
Arra gondoltam, hogy bérelek egy lakást külföldön és szó nélkül lelépek.
Mit gondoltok?
2012. jún. 8. 11:42
22/30 anonim válasza:
Gyere Frankfurtba....remek csőszerelőt faragok belőled! Németül meg majd megtanulsz....menet közben! Más is úgy csinálja! Én amikor kijöttem 19 évesen, még köszönni sem tudtam rendesen.
23/30 anonim válasza:
Külföldre kellene ám nyelvtudás is, de gondolom, ez távol áll tőled, ha ennyire ódzkodsz a bölcsész szakoktól, meg ha koldulni akarsz kimenni... Persze meg lehet élni abból is, hogy negyven évig mosogatsz, de tényleg ezt akarod? Inkább keress itthon valami olyan szakot, ami érdekel.
24/30 anonim válasza:
Csak egy kis elkényeztetett hisztis tini vagy.
Tudod, megnéznélek egy hét koldulás és utcán alvás után.
25/30 Tom Benko válasza:
Egyrészt hiány van tanárokból, másrészt meg kicsit hadd lázadjon már valami hasznossal a szülei ellen... :)
@Kérdező: Peru, Bolívia, Brazília, Szomália, Kongó... Választhatsz...
26/30 anonim válasza:
A "22" hozzászóló vagyok! Én nem koldulni hívtam, hanem dolgozni!! Nem mosogatni, hanem csőszerelőnek! Nagyon nem mindegy! Százával vannak kint fiatalok akik az iparban, építőiparban dolgoznak! Persze a selejtje az elissza...drogozza a pénzét, de a többség megalapozza a jövőjét! Ha itt Németben megtűrik 2 - 3 évig...akkor legalább dolgozni megtanul.
27/30 anonim válasza:
A kérdező írta, hogy elmegy koldulni.
28/30 anonim válasza:
Ja....bocsi, az más. Ha azt mondta...lelke rajta. Majd hazamegy, ha megéhezik! :)
29/30 anonim válasza:
Bárcsak visszajönnejaGyurcsány! Ő egy igazi derék, tisztességes ember volt nem olyan minta Zorbán!!!444
78/N
30/30 anonim válasza:
ez qurvára remélem, hogy csak irónia volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!