Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A családom megőrít (diploma-...

A családom megőrít (diploma- és Orbánmánia), szökjek el külföldre?

Figyelt kérdés

Az anyámnak szinte nincsenek önálló gondolatai, mindenben a Fideszt követi és meg van róla gyòződve hogyha szerzek egy BA diplomát valami sehonnai bölcsésszakon, azzal meg van oldva a jövőm. Apám külföldön dolgozik, fingja sincs az itthoni helyzetről csak "hajrá fidesz"

Arra gondoltam, hogy bérelek egy lakást külföldön és szó nélkül lelépek.

Mit gondoltok?

2012. jún. 8. 11:42
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
A kérdésre: azt hiszem én is ezt tenném a helyedben.
2012. jún. 8. 12:18
 12/30 anonim ***** válasza:
53%
Tanárnak, hogy aztán nettó 110-et keressen mint matektanár pl?
2012. jún. 8. 12:25
 13/30 anonim ***** válasza:
56%
Örülj neki,hogy nem jobbikosok.Azok sokkal rosszabbak.
2012. jún. 8. 12:35
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Menj. Sok szerencsét! De ne szó nélkül, azért köszönj el.

A legjobb lenne ha valami ösztöndíj keretében kimennél tanulni.

2012. jún. 8. 12:46
 15/30 anonim ***** válasza:
A 3-as válaszban linkelt cikk illusztrációjában 2005-ben végzett, debreceni jogászok vannak. Onnan tudom, hogy ott és akkor végeztem én is. :-)))
2012. jún. 8. 12:47
 16/30 anonim ***** válasza:

Válassz egy keresett, jó szakmát, amit hosszútávon is szívesen végeznél, tanuld ki, és hidd el, jobban keresel vele, mint bölcsészként tehetnéd.

A szüleidnek ezt észérvekkel próbáld elmagyarázni: szeretnél egy biztos szakmát minél hamarabb, és utána még lesz lehetőséged tanulni, ha úgy adódik, de Te szeretnél minél hamarabb biztos lábon állni. Azt hiszem, erre egy szülő sem mondhat nemet! ;)

2012. jún. 8. 12:49
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha elköltözöl, az anyád az anyád marad, apád meg apád. Ettől nem változik meg a véleményük, és a személyiségük sem. A magad életét éld, tégy úgy, ahogy Te akarod! Ha szakmát akarsz tanulni, tanulj azt, ha már irányba, nem bölcsész, akkor azt. Külföldön is dolgozni kell, meg itthon is. Te döntesz, csak tudd, hogy az alapproblémád nem fog megváltozni egy költözéssel.
2012. jún. 8. 13:16
 18/30 anonim ***** válasza:
26%

anyád egy tipikus hülye suttyó csőlátású tapló mélymagyar, pont az ilyenek miatt tart ez a pöcegödör ott ahol.

te meg valóban jobabn tennéd ha lelépnél onnan, mert csak a hülyeség ragad rád.

2012. jún. 8. 16:08
 19/30 anonim ***** válasza:

"Arra gondoltam, hogy bérelek egy lakást külföldön és szó nélkül lelépek."

Egyrészt MIBÖL akarsz lakßast bérelni külföldön?!?!? Ugyanis a lakásbérek elég drágák, nagyságrenddel több, mint MO-on.

MIBÖL akarsz ott megélni? Mert a kérdésed alapján esetleg érettségid van/lesz, de ennél több nem. Ne hidd, hogy külföldön a frissen érettségizett, képzetlen magar gyerekekre várnak a munkahelyekkel.

A szó nélkül lelépek meg igencsak idétlen, kisgyerekes ötlet.

2012. jún. 8. 17:53
 20/30 A kérdező kommentje:
Ha mást nem keresek egy országot ahol legális a koldulás, vagy szemet hunynak felette és koldulok.
2012. jún. 8. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!