Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt olyanok, akiknek...

Vannak itt olyanok, akiknek az első szerelme a férje/felesége lett?

Figyelt kérdés

Ha vannak és nem vagyok indiszkrét, kérnék kort, amikor megismerkedtetek és mióta vagytok együtt.

Előre is köszönöm a válaszaitokat!

2009. júl. 2. 18:15
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

12 évig voltunk együtt, én 14 ő 16 volt, mikor összejöttünk, össze is házasodtunk 11 év után, majd elváltunk. Teljesen mások lettünk az évek során, vak voltam ezekre, utólag derült ki, mennyi frusztrációt okoztunk egymásnak. De azóta is tartjuk a kapcsolatot, emberileg nagyon fontos maradt számomra.

30/nő

2009. júl. 3. 06:19
 22/27 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom, akiknek nem jött össze, persze tudom, hogy, ez nem vigasztal senkit. Van még valahol valaki, aki csak rátok vár!
2009. júl. 3. 08:25
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Mindketten 16 évesek voltunk és padtársak:P (Jártunk már előtte másokkal, de azok olyan tinisek voltak, semmi komoly). Nekem ő volt az első, én neki a második (azóta is bánja, hogy nem várt meg:)). 7 év után költöztünk össze (napra pontosan az évfordulón) és 7,5 érvre jött a lagzi. Azóta 8,5-nél járunk és 10 hetes terhes vagyok:)

24 évesek (na jó, majdnem 25:P,főleg a férjem:))

2009. júl. 3. 08:30
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Mind a ketten 19 évesek voltunk. Nekem már volt előtte egy kapcsolatom, de neki én voltam az első. Megláttam a lányt, és nem tudtam róla levenni a szemem. 2 év járás után megkértem a kezét, és ő boldogan igent mondott. Ennek már 12 éve, de még mindig nem tudom róla levenni a szemem olyan gyönyörű. Imádom őt, nekem csak ő létezik. (No meg ő is engem. :) )Ő a legjobb dolog az életemben. :-)
2009. júl. 3. 08:46
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
A főiskolán találkoztunk 2005-ben,én még tizenéves voltam,ő 21 múlt.Szerelem volt első látásra,mely azóta is tart:)Neki voltak már kapcsolatai előttem,de nekem ő volt az első férfi.Lassan 3 és fél évesek leszünk,együtt élünk,és jövő márciusban a 4.évfordulónk napján ő lesz a férjem!
2009. júl. 3. 18:53
 26/27 anonim ***** válasza:
Én 14 voltam ,Ő 18! Sajna neki nem én voltam úgy az első, de nekem ő igen!! De az az egy neki is csak egyéjszakás volt.. Már 3 éve vagyunk együtt, együtt is lakunk és nemsokára lesz az eljegyzésünk!!!
2009. júl. 12. 10:54
 27/27 anonim ***** válasza:
Ő volt 18 én 15. 5 évig jártunk együtt , 26 éve vagyunk házasok.
2009. júl. 12. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!