Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt olyanok, akiknek...

Vannak itt olyanok, akiknek az első szerelme a férje/felesége lett?

Figyelt kérdés

Ha vannak és nem vagyok indiszkrét, kérnék kort, amikor megismerkedtetek és mióta vagytok együtt.

Előre is köszönöm a válaszaitokat!

2009. júl. 2. 18:15
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
92%
Nekem a férjem volt az első és egyetlen férfi az életemben párkapcsolatilag. Én 24, ő 30 éves. 3 éve vagyunk házasok, 4 éve vagyunk együtt, mint pár.
2009. júl. 2. 19:49
 12/27 anonim ***** válasza:
93%
Amikor megismerkedtünk én 14 éves voltam ő pedig 17. Idén ünnepeljük a 14. dik évfordulónkat. Nekem ő az első az életemben (és remélem utolsó is), neki én vagyok a második. A szerelmünk gyümölcsei egy 3,5 éves kisfiú és egy 1,5 éves kislány. Boldogok vagyunk és remélem együtt öregszünk meg.
2009. júl. 2. 19:50
 13/27 anonim ***** válasza:
95%
Mi 12 éve vagyunk együtt, én 15 voltam, a férjem 21 amikor összejöttünk. Azóta van két kislányunk is.
2009. júl. 2. 20:04
 14/27 anonim válasza:
100%
Igen létezik szerelem első látásra és egyben házasság is született belőlle!Én 16 voltam ,ő 18 , első találkozásunkra én bele szerettem ,hogy ő is belém nem tudom .De gondolom igen , mert akkor nem vett volna el.Másfél év eggyütt járás után megkérte a kezem, rá 25 évre pedig elengedte a kezem .Sajnos.
2009. júl. 2. 20:06
 15/27 anonim ***** válasza:
95%

Nem tudom ki ez a lepontozóművész, erre a kérdésre nemigen létezik helytelen válasz, és olyan jó olvasni, hogy vannak boldog párok, akik tíz vagy több év után is szerelmesek egymásba, és nem az nekik a téma, hogy jaj meguntam a párom 4 év után, kéne a változatosság, bla bla bla....

Én nem állítok fel rangsort azok közt, akik az elsővel összeházasodtak és azok közt, akik többször próbálkoztak, mert ez nagyobb részben szerencse kérdése is. Másik részben meg hozzáállásé.

2009. júl. 2. 20:16
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Mi a párommal 19 évesek voltunk, amikor összejöötünk, mnden téren elsök voltunk egymásnak. Ennek most 33 éve és most is ujra kezdenénk.
2009. júl. 2. 20:25
 17/27 A kérdező kommentje:

Utolsó hozzászóló: Teljes mértékben egyetértek veled, részben azért is tettem fel a kérdést, hogy olvasgathassak sikertörténeteket és hogy mennyire gyakran fordul ez elő manapság. Én nem pontozok le senkit, az fix, örül a lelkem, ha boldogságról olvashatok.

Rangsort én sem állítok, nem az a célom a kérdéssel. Csak érdekel meg lásd fentebb :D

Nekem is vannak olyan ismerőseim, hogy részletesen kibeszélték, az egyik hogyan csalta meg a párját, a másik meg sóhajtozva mondta, hogy nekem is meg kéne már az enyémet, unom... én meg csak néztem :O

2009. júl. 2. 20:27
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

én 14 voltam, ő 19.

8 éve vagyunk együtt, 3 év után házasodtunk össze, mert jött az első babánk, aki már 4 éves, és van egy öcsike is, aki pedig 3 éves. Boldogok vagyunk.

Nekem ő volt az első, páromnak szexuális kapcsolatai voltak előttem, de szerelmes nem volt.

Érdekesség még, hogy egy suliba jártunk, egy volt a jelünk az oviba, meg ilyesmi:)

22éves vagyok most, ő 27 , még mindig olyan boldogok és szerelmesek vagyunk, mint az elején.

2009. júl. 2. 20:39
 19/27 anonim válasza:
100%
Én 16 voltam, párom 17, mikor összejöttünk, ennek 9é és fél éve. Van egy 2éves fiunk és jelenleg terhes vagyok 2.gyermekünkkel. Igaz, hogy volt egy félév szünet 4éve, de rájöttünk, h egymás nélkül nem tudunk élni!!!!!!!!!!!!!
2009. júl. 2. 21:15
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Mi mindketten 16 évesek voltunk és mindenben elsők egymásnak. 25 év együtt töltött év, 2 gyerek után úgy váltunk el, hogy nem beszélünk egymással 5 éve.

Ez nem egy sikertörténet...

2009. júl. 2. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!