Vannak itt olyanok, akiknek az első szerelme a férje/felesége lett?
Ha vannak és nem vagyok indiszkrét, kérnék kort, amikor megismerkedtetek és mióta vagytok együtt.
Előre is köszönöm a válaszaitokat!
Nem tudom ki ez a lepontozóművész, erre a kérdésre nemigen létezik helytelen válasz, és olyan jó olvasni, hogy vannak boldog párok, akik tíz vagy több év után is szerelmesek egymásba, és nem az nekik a téma, hogy jaj meguntam a párom 4 év után, kéne a változatosság, bla bla bla....
Én nem állítok fel rangsort azok közt, akik az elsővel összeházasodtak és azok közt, akik többször próbálkoztak, mert ez nagyobb részben szerencse kérdése is. Másik részben meg hozzáállásé.
Utolsó hozzászóló: Teljes mértékben egyetértek veled, részben azért is tettem fel a kérdést, hogy olvasgathassak sikertörténeteket és hogy mennyire gyakran fordul ez elő manapság. Én nem pontozok le senkit, az fix, örül a lelkem, ha boldogságról olvashatok.
Rangsort én sem állítok, nem az a célom a kérdéssel. Csak érdekel meg lásd fentebb :D
Nekem is vannak olyan ismerőseim, hogy részletesen kibeszélték, az egyik hogyan csalta meg a párját, a másik meg sóhajtozva mondta, hogy nekem is meg kéne már az enyémet, unom... én meg csak néztem :O
én 14 voltam, ő 19.
8 éve vagyunk együtt, 3 év után házasodtunk össze, mert jött az első babánk, aki már 4 éves, és van egy öcsike is, aki pedig 3 éves. Boldogok vagyunk.
Nekem ő volt az első, páromnak szexuális kapcsolatai voltak előttem, de szerelmes nem volt.
Érdekesség még, hogy egy suliba jártunk, egy volt a jelünk az oviba, meg ilyesmi:)
22éves vagyok most, ő 27 , még mindig olyan boldogok és szerelmesek vagyunk, mint az elején.
Mi mindketten 16 évesek voltunk és mindenben elsők egymásnak. 25 év együtt töltött év, 2 gyerek után úgy váltunk el, hogy nem beszélünk egymással 5 éve.
Ez nem egy sikertörténet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!