Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges az, hogy valakinek az, hogy valakinek az első szerelme legyen a férje/felesége?
Figyelt kérdés
(vagy, hogy az első szerelemnek vége lesz, de évek múlva megint találkoznak és újra összejönnek, vagy barátok maradnak szakítás után és évek múlva megint fellángol a szerelem, esetleg esküvő is lesz? )2009. szept. 19. 17:12
1/4 anonim válasza:
A mai világban minden lehetséges. Ritka az ilyen, de tudok róla, hogy van.
2/4 anonim válasza:
Persze, de régebben szerintem gyakoribb volt. Példának itt vannak a szüleim. :)
3/4 anonim válasza:
Ha már példálozunk, akkor itt vagyunk mi a párommal:) Szerelem volt első látásra. 12 éve vagyunk együtt, most már jegyesek és babát tervezünk. Már nem biztos, hogy összeházasodunk, mert ennyi idő után már nem érezzük, hogy kellene az a papír. De majd meglátjuk:) 25/N
4/4 anonim válasza:
Az én szüleim (apám 55, anyám 54) pont ilyen pár. Középiskola első szerelem, első barát, barátnő és már van egy 32 éves fiúk (én) meg egy 26 éves lányuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!