Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetséges az, hogy valakinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges az, hogy valakinek az, hogy valakinek az első szerelme legyen a férje/felesége?

Figyelt kérdés
(vagy, hogy az első szerelemnek vége lesz, de évek múlva megint találkoznak és újra összejönnek, vagy barátok maradnak szakítás után és évek múlva megint fellángol a szerelem, esetleg esküvő is lesz? )
2009. szept. 19. 17:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A mai világban minden lehetséges. Ritka az ilyen, de tudok róla, hogy van.
2009. szept. 19. 17:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Persze, de régebben szerintem gyakoribb volt. Példának itt vannak a szüleim. :)
2009. szept. 19. 17:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha már példálozunk, akkor itt vagyunk mi a párommal:) Szerelem volt első látásra. 12 éve vagyunk együtt, most már jegyesek és babát tervezünk. Már nem biztos, hogy összeházasodunk, mert ennyi idő után már nem érezzük, hogy kellene az a papír. De majd meglátjuk:) 25/N
2009. szept. 19. 18:50
 4/4 anonim válasza:
Az én szüleim (apám 55, anyám 54) pont ilyen pár. Középiskola első szerelem, első barát, barátnő és már van egy 32 éves fiúk (én) meg egy 26 éves lányuk.
2009. szept. 19. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!