Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valakinek jó sztorija az első csókjáról?
Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 12:36
1/5 anonim válasza:
én inkább nem is akarok emlékezni az első csókra :D
2/5 anonim válasza:
nekem 10 éves koromban történt, jártam egy fiúval, de nem csókolóztunk, aztán egyszer mersz vagy felelszeztünk, és egyik haverunk azt mondta, hogy csókoljam meg a barátomat, mire 10ig számol xD Hogy is mondjam, már 5nél a szájában lógtam :D :D Vicces volt, de élveztem azt hiszem :D Mindenesetre így 8 évvel később jót nevetek rajta :D
3/5 anonim válasza:
Előzőnek: te se vagy ám 1 lotyó....
4/5 anonim válasza:
nem is lotyó, minden gyerek felelsz merszezik :@....
szóval az enyém:
van egy fiú nagyon szeretjük egymást és mindig dumálunk, és néha összebújunk az ágyamban (nem félreérteni, csak egymás mellett vagyunk és összeér a vállunk)és egyszer, csak simán egymás szemébe néztünk... aztán lejjebb csúsztunk, és közben méllyen egymás szemébe néztünk. aztán félórájig csak bámultuk egymást, és egymás szemébe a szerelmet. aztán közelebb hajolt, és kész. :)))) <3
5/5 anonim válasza:
Ááh...utolsó, velem is történhetne egy ilyen! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!