Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt olyanok, akiknek...

Vannak itt olyanok, akiknek az első szerelme a férje/felesége lett?

Figyelt kérdés

Ha vannak és nem vagyok indiszkrét, kérnék kort, amikor megismerkedtetek és mióta vagytok együtt.

Előre is köszönöm a válaszaitokat!

2009. júl. 2. 18:15
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
88%

Szia!

mi egymásnak minden téren elsők vagyunk,először vagyunk szerelmesek,először lakunk a család nélkül:-)

Előszór vagyunk jegyesei egymásnak,és először mondjuk ki a boldogító igent most szombaton:-)

4 és fél éve vagyunk együtt:-)

és másfél éve vagyunk jegyesek,48 óra múlva pedig már férj és feleség:-)

én 24L

Ő 23

2009. júl. 2. 18:36
 2/27 A kérdező kommentje:
Gratulálok, sok boldogságot! Örülök, hogy van még ilyen... azért tettem fel a kérdést, mert jelenleg én is úgy állok, hogy igaz, hogy mindegyikőnknek első szerelem, de egymással akarjuk leélni az életünket, pedig azért még elég fiatalok vagyunk :)
2009. júl. 2. 18:41
 3/27 anonim ***** válasza:
92%

hát...13éves voltam ö meg 15..szerelmes voltam belé..de rám sem hederitett persze.!aztán egyszer jártunk 2hetet,és vége lett!évekig szerelmes voltam belé,ö meg persze köszönni sem köszönt!nekem lett egy párom,mikor ujra felbukkant az életemben:)bár az a kapcsolat akkor már a végét járta...

észrevette hogy létezem,teccettem neki,járni akart velem!én meg gondolkodás nélkül vele akartam lenni!van már egy 10hónapos kincsünk is,és ennek 3éve már...16nap múlva már a felesége leszek:):)

2009. júl. 2. 18:41
 4/27 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök, hogy jól sült el! Sok boldogságot egymáshoz és a picihez!
2009. júl. 2. 18:44
 5/27 anonim ***** válasza:
80%
A férjem a sokadik férfi az életemben, de ő az első akibe szerelmes lettem és vagyok. Szóval igen, nekem is az első szerelem a férjem:)
2009. júl. 2. 18:52
 6/27 A kérdező kommentje:
Úgy értettem a kérdésben, hogy a legelső, akivel járt, pontosítok :D De örülök a te boldogságodnak is.
2009. júl. 2. 18:53
 7/27 anonim ***** válasza:
87%

Mi március 13-án voltunk öt évesek. Mind a kettőnknek a másik volt az első és az egyetlen. Már eljegyeztük egymást, és már gyűjtögetünk az esküvőre.

Én 25/L párom 22

2009. júl. 2. 18:55
 8/27 anonim ***** válasza:
67%

Szia!

Nálunk fordított a helyzet, nekem volt már több barátom előtte, de ő volt a mindent elsöprő szerelem! Drágámnak én vagyok az első nő az életében :-)) Nekünk még kell bő 1 hónap az esküvőig :-)Én 19 ő 20 volt mikor megismerkedtünk, 5 év után házasodunk :-)

Csak hogy legyen egy ilyen is :-))

2009. júl. 2. 18:58
 9/27 anonim ***** válasza:
85%

Szia! Mi 8 éve vagyunk együtt, az elsők vagyunk egymásnak minden téren. 1 hónapja vagyunk jegyesek, de az esküvő a fősuli miatt csak 2 év múlva lesz.

23L, 28F

2009. júl. 2. 19:23
 10/27 anonim ***** válasza:
84%

Szia,

mi tíz éve vagyunk együtt, 18 évesek voltunk, mikor összejöttünk. Kb. félévig "nézegettük" egymást. :)

2009. júl. 2. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!