Vannak itt olyanok, akiknek az első szerelme a férje/felesége lett?
Ha vannak és nem vagyok indiszkrét, kérnék kort, amikor megismerkedtetek és mióta vagytok együtt.
Előre is köszönöm a válaszaitokat!
Szia!
mi egymásnak minden téren elsők vagyunk,először vagyunk szerelmesek,először lakunk a család nélkül:-)
Előszór vagyunk jegyesei egymásnak,és először mondjuk ki a boldogító igent most szombaton:-)
4 és fél éve vagyunk együtt:-)
és másfél éve vagyunk jegyesek,48 óra múlva pedig már férj és feleség:-)
én 24L
Ő 23
hát...13éves voltam ö meg 15..szerelmes voltam belé..de rám sem hederitett persze.!aztán egyszer jártunk 2hetet,és vége lett!évekig szerelmes voltam belé,ö meg persze köszönni sem köszönt!nekem lett egy párom,mikor ujra felbukkant az életemben:)bár az a kapcsolat akkor már a végét járta...
észrevette hogy létezem,teccettem neki,járni akart velem!én meg gondolkodás nélkül vele akartam lenni!van már egy 10hónapos kincsünk is,és ennek 3éve már...16nap múlva már a felesége leszek:):)
Mi március 13-án voltunk öt évesek. Mind a kettőnknek a másik volt az első és az egyetlen. Már eljegyeztük egymást, és már gyűjtögetünk az esküvőre.
Én 25/L párom 22
Szia!
Nálunk fordított a helyzet, nekem volt már több barátom előtte, de ő volt a mindent elsöprő szerelem! Drágámnak én vagyok az első nő az életében :-)) Nekünk még kell bő 1 hónap az esküvőig :-)Én 19 ő 20 volt mikor megismerkedtünk, 5 év után házasodunk :-)
Csak hogy legyen egy ilyen is :-))
Szia! Mi 8 éve vagyunk együtt, az elsők vagyunk egymásnak minden téren. 1 hónapja vagyunk jegyesek, de az esküvő a fősuli miatt csak 2 év múlva lesz.
23L, 28F
Szia,
mi tíz éve vagyunk együtt, 18 évesek voltunk, mikor összejöttünk. Kb. félévig "nézegettük" egymást. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!