Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jobban érzem magam a kutyáimma...

Jobban érzem magam a kutyáimmal mint emberek között (kivéve egy-két embert). Ez rossznak számít mások szemében?

Figyelt kérdés
2012. jún. 6. 20:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

8/10

Az embert is meg lehet ütni/rugdosni/ le lehet ba*szni, csak van aki visszaüt, vissza szól.

De van olyan is, aki ugyanúgy melletted marad mindezek ellenére is.

2012. jún. 6. 22:10
 12/21 anonim ***** válasza:
55%

Nekem ez a kérdés logika bukfenc. Ha a kutyáidat többre tartod az embereknél, miért, itt, emberektől kérdezed meg, hogy a más emberek ehhez mit szólnak?

Logikusabb lenne egy kutyafalkának feltenni a kérdést.

2012. jún. 6. 22:38
 13/21 anonim ***** válasza:
59%
*logikai
2012. jún. 6. 22:38
 14/21 anonim ***** válasza:
43%
És még van vagy három elgépelés benne, bocs, késő van már.
2012. jún. 6. 22:39
 15/21 anonim ***** válasza:
58%

teljesen jól érzed, kérdező :) Ja, erről jut eszembe, hogy az egyik exem egy önző bunkó volt (persze dobtam gyorsan de nem ez a lényeg), egyszer elkottyintotta, hogy ha én is kibírok vele 8 évet mint a kutyája, akkor az már igazi kapcsolat lesz :D :D

basszus olyan bunkó hogy csak egy kutya elviselni :D

Persze a legnagyobb érdekemberek (nem mindenki érdekember, ne értsétek félre) általában kutyát tartanak, mert az akkor is puncsol ha bármilyen bunkó a gazdája. Egy macska az már nem ennyire puncsi, mert a macsekoknak érdekeltsége is van ;)

2012. jún. 7. 09:04
 16/21 anonim ***** válasza:
43%
* kutya tudja elviselni, bocsi az elgépelésért
2012. jún. 7. 09:05
 17/21 anonim ***** válasza:
73%

Off:

Kutya-gazda kapcsolatban is óriási különbségek vannak. Vannak olyan emberek, akik szolgának tartják (pl. láncon tartják, moslékot etetnek vele, ütik-vágják, csak azért vannak a kutyák, hogy tényleg az embert szolgálják és a kutya igényei el is vannak felejtve), vagy van a másik, amilyen pl. én is vagyok, nálunk a kutya családtag, jön velünk kirándulni, mindenhova, ahova csak lehet, nagyokat sétálok vele, játszunk, kutyasuliba megyünk, viszem kutyák közé is. Szóval boldog élete van.

Nálunk oda-vissza alapon működik a dolog.

On.

2012. jún. 7. 09:11
 18/21 anonim ***** válasza:
43%
És mit csinálsz ha elpusztul a kutyád? Akkor mi lesz??
2012. jún. 7. 09:37
 19/21 anonim ***** válasza:
Nagyon fájni fog, de az élet megy tovább.
2012. jún. 7. 09:43
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem az állatokat!

Nem vagy rossz, az állatok őszinték, az emberek nem.

2012. jún. 7. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!