Ti milyen gyakran takarítotok otthon? Főleg fiatal, dolgozó, párkapcsolatban lévő nők válasza érdekel.
110m" családi házban lakunk a párommal.
Mosogatni, söpörni minden nap szoktam. Mosni heti 2 alkalom.
A nagyobb takarításokat hétvégente csinálom.
Bár a nappaliban az üveg dohányzóasztal többször igényli a portörlést.
Párom mindenben segít. Igaz magától nem tenné meg, de ha megkérem mindig segít.
22/N
37m² 2-en vagyunk.Minden vasárnap sepregetés,felmosás,portörlés,fürdö és konyha tisztítás. De mivel a laminált padló hamar koszosodik, így sepregetni 2-3 naponta szoktam, szönyeg nincs, mivel a párom por és atka allergiás.
18/L
Amíg dolgoztam ugyanigy voltam én is. Este mikor hazajöttem akkor kezdtem neki a vacsorának és utána atakaritásnak, mosogatásnak. Fűrdő takarítás és a nagyobb dolgok csak hétvégén voltak...De már alig vártam a szombatot,hogy rendbe tehessem a házat. 60nm földszint, 60 nm emelet, pince.plusz udvar két kutyával..
2 hónapja munkanélküli vagyok, azóta minden nap kitakarítok..és minden napra beosztok egyéb munkát, vasalás, mosás, főzés....
50akárhány m2 a lakás (nemtudom pontosan...talán 53...)
minden nap mosogatok, főzők, konyhát kitakarítom, szobába rendet rakok, ha sikerül szétpakolnunk (sajnos általában sikerül...)
hetente többször mosok, és mikor mit csinálok...általában hétvégén van nagytakarítás, de a fürdőt van, hogy kétszer is kisikálom, nem birom nézni, hogy mocskos a kád (valamiért úgy meglátszik a víz a kádon, úgy bekoszosodik fürdés után, hogy elaléltam először...pedig nem sok koszt mosunk le magunkról...nem tudom miért van ez...), vagy a mosdókagyló, de ha koszosnak látom a szönyeget akkor felporszívózok hamarabb mint hétvége, ugyanez bármelyik munkára igaz....néha már olyan nagyon elegem van belőle, hogy nem igaz....de hát ezzel jár...szeretem a rendet...nem bírom a mocskot...párom mindig mindenben segít, szó nélkül:) elpakol maga után...ugyhogy általában gyorsan megvagyunk mindennel...ketten nagyon hatékonyak tudunk lenni:)
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!