Ti milyen gyakran takarítotok otthon? Főleg fiatal, dolgozó, párkapcsolatban lévő nők válasza érdekel.
hetente 2x takarítom az egész házat... (110 m2)
nem tudom elviselni a port, a koszt vagy a rumlit. mondjuk háztartásbeli vagyok, úgyhogy nyugodtan takaríthatok. :D
Mi megosztjuk a takarítást. Mosogatni majdnem minden nap kell, valamelyik nap ő főz és én mosogatok, vagy fordítva.
Felmosni két naponta szoktunk.
Most már elmúltak azok az idők, amikor csak a férfi dolgozott, és a nőre hárult természetesen a házimunka.
Hála Istennek az én párom kívánja a rendet, tisztaságot, magától megcsinálja a saját részét.
Viszont azt soha nem értettem, hogy pl. van egy barátnőm, aki 12 órát dolgozik, élettársa 5 órát el van a műhelyében, és aztán minden a lányra hárul, meló után még rohan haza főzni, mosni takarítani. A srác meg kb. a tévé előtt tesped. khm.
Feltörölni,porszívózni hetente egyszer szoktam.
Fürdőszoba: kéthetente,wc-t sűrűbben.
Ablakot pucolni: negyedévente egyszer,főképp ünnepek táján.
Takarítani, felmosni, port törölni (ezeket egyszerre letudom) hétvégén heti 1x szoktam.
Mosogatás minden nap van 1-2x.
Mosás is hetente többször, hárman vagyunk van egy gyerkőc, elég gyorsan telik a szennyestartó és nincs olyan őrült sok ruhánk, hogy kibírná egy hétig.
Vasalni nem szoktam, mert elegáns ruhákba nem nagyon járunk.
Nekem ez munka mellett, gyerek mellett, másodállás mellett bőven elég.
"szeretem a rendet, de fél nap alatt is fel tudom forgatni a lakást."
Tehát rendet raksz, aztán szétpakolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!