Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 20 évesen be kell számolnom...

20 évesen be kell számolnom anyámnak arról, hogy hova megyek? F

Figyelt kérdés
2012. jún. 5. 19:13
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy nem engedett iskolába? Ezt kifejtenéd bővebben? Ilyen egyszerűen nincs, gondolom a hatóságok el is vettek volna tőle ha ez így lenne. De könyörgöm rendesen írj, legalább vesszőt és pontot tegyél a mondatokba, hogy meg is értsük.
2012. jún. 6. 15:17
 32/33 anonim ***** válasza:

Azt hittem, csak az én anyám az a naponta-5ször-hívlak-és-fél-óráig-pofázok; de neeem. Mindjárt beszámolok róla neki, hogy hazamegyek és megölelgetem.

20/F

(Ha elmész otthonról, fél mondat is elég. Párkapcsolatban, családban, akárhol; annyi azért kell.)

2012. jún. 11. 13:46
 33/33 anonim ***** válasza:

Engem meg az idegesit, de baromira nagyon, hogy egyesek ossz vissz 20 szot irnak le es elvarjak, hogy az ember ertse meg a gondolataikat. Es ha nem teszi fel vannak haborodva.

Amugy kerdezo, ha ez teged ennyire zavar, akkor koltozz el, mert nincs olyan, hogy nem lehet.

2012. jún. 12. 19:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!