20 évesen be kell számolnom anyámnak arról, hogy hova megyek? F
Én mindig elmondom, hogy hova megyek ,ahogy a család többi tagja is közli, hogy hova megy.
Nekem a mamám ezt azzal magyarázta, hogy azért kell, hogy tudjuk hol vagyunk, ha jön a rendőrség legalább azt tudja mondani a családunk, hogy Pistáéknál volt.
Ez nem beszámoló, csak megemlíted ,hogy hova mész. Nem kell kiselőadás.
Én minden pénteken utazok az egyetemere mégis mindig indulás előtt szólók ,hogy "elmentem az egyetemre" pedig tudja mindenki, hogy pénteken délután csak oda mehetek.
22/L
Én sem vagyok szülő, de nem tartom hülyeségnek, ha tudják az itthoniak, hogy hol vagyok.
Akármi is történhet, azért nem mindegy, hogy van egy kiindulási alapjuk.
Én tudom, hogy milyen rossz érzés, amikor nem tudom hol van a családtag, miért nem jött még haza, s itt aggódtunk, hogy nem esett-e baja.
Gondolom anyukád, nem számon kérni akarja, hogy hova mész, s miért mész el otthonról.
Nem kell beszámolnod, csak említsd meg, hogy hova mész. Nem kerül semmibe, és anyukád is nyugodtabb lesz. Elég annyit, hogy "elmentem a Pistával a városba, éjfél előtt ne várjatok, helló".
20/l
könnyen beszéltek!
nem érdekel.
2 évet pocsékoltam el azért mert anyám nem engedett suliba mert messze volt. (15 perc metró+6-10 perc busszal.
inkább fizette a több 100ezer ft-os büntetéseket!
Normális anya az ilyen....MÁR KU.RVÁRA UNOM BA.SSZASZÁJBA!!!!
elnézést kérek a csúnya beszédért.
" 2 évet pocsékoltam el azért mert anyám nem engedett suliba mert messze volt. (15 perc metró+6-10 perc busszal.
inkább fizette a több 100ezer ft-os büntetéseket! "
Ezt nem igazán értem.Lehet csak fáradt vagyok, akkor bocsi:S
Apám is tud róla, hova megyek, ha megyek, pedig még csak a kapcsolatunk se túl jó. Nem árt, ha tisztában van vele.
22/L
Én csak ennyit szoktam mondani: "Cső, majd valamikor jövök!"
De már egy ideje ilyen önálló életet élek, nem számolok be senkinek semmiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!