20 évesen be kell számolnom anyámnak arról, hogy hova megyek? F
Ha kiskorúként (tankötelesként) nem jártál suliba kétlem hogy anyád több 100ezer forintos büntetést fizetett, mert olyankor elveszik a gyerek, nem pedig pénzbírság van.
Mellesleg én sem vagyok (még) szülő, de igenis illik megemlíteni hova megyek, már csak azért is mert az anyukád és mindig aggódni fog érted. Mennyibe fáj neked az az egy mondat?
anyám beteg!
tény és való!
tisztában is vagyok ezzel.
belőlem is majdnem egy olyan sérült, deviáns, elmebeteg fiút nevelt mint ő maga.
ui:
majd elfelejtettem.
dolgozni sem enged MERT MESSZE VAN!!!!
:D:D:D:D
értitek ezt?
:D:D:D
nem engedett se iskolába, nem engedi, hogy dolgozhassak....kezd a kiba.szott agyamra menni már ez az egész!
Gyerek vagy még, látszik: panaszkodsz, hogy anyukád ezt nem enged, azt nem azt nem enged. Te hagyod? (bár igazából anyukád verziója is érdekelne, nekem is volt ismerősöm, aki ki akart menni egyedül Írországba dolgozni, persze a semmire, se meló, se lakás, se pénz, anyja nem engedte, erre panaszkodott, hogy az anyja nem engedi dolgozni....)
ne az anyádat okold! Fogod magad, és elmész dolgozni.
Összepakolod a motyód.
Elmész szállóra, albiba akárhova.
Keresel állást.
Eltartod magad 100%-ban.
Nem mész haza enni, inni, mosatni, vasaltatni, ügyet intézetni stb anyádhoz, csinálj mindent magad.
Na majd írd meg, hogy hogy tetszik a fene nagy önálló élet. Tényleg sajnálom valami nagyon rossz lehet anyáddal, ha nem volt képes életképes férfit nevelni belőled.
35 éves anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!