Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék összebarátkozni...

Hogyan tudnék összebarátkozni a bátyámékkal?

Figyelt kérdés
Tehát a történet ott kezdődött,hogy mikor még icipici ovis voltam állandóan a testvéremen és a barátain lógtam,és össze vissza beszéltem,marhaságokat csináltam,stb... Azóta én lettem az idegesítő kishúg évvel idősebb bátyáméknál. Most,hogy már szeretnék velük beszélgetni,szórakozni ők nem akarnak,persze megértem miért... És hát az egyik fiú...nagyon bejön,de érzem,és tudom,hogy annyira elcsesztem kiskoromban a dolgot,hogy észre sem vesz. Hogy tudnék közeledni feléjük,valami tipp???
2012. jún. 5. 18:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Korod?
2012. jún. 5. 18:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne erőltesd, hanem kezdj el felnőttesen viselkedni, és előbb a bátyjádnak bizonyítsd be, hogy már éredemes téged komolyan venni, és aztán jön a többi is.Viselkedj komoly csajként, szépen lassan érd el, hogy befogadjanak, ha erőlteted, annál nagyobb ellenállást fogsz kiváltani.Ne légy harsány, légy visszafogott, igazi jó csaj.
2012. jún. 5. 19:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát mondjuk kezdetnek szolhtasz a bátyádnak hogy téged meg a bnőidet kísérjenek el egy buliba, mert a szüleid így nyugodtabbak. Aztá már be is bizonyíthatod hogy veled is lehet jól szórakozni :)
2012. jún. 5. 19:46
 4/5 A kérdező kommentje:

Akció van!!!

Épp most értek ide hozzánk...(házibuli lesz)

-Mit csináljak?-

2012. jún. 9. 20:27
 5/5 anonim ***** válasza:
puhatolozz hogy nem zavarsz ha maradsz, ha nem látnak szívesen lépj le. esetleg vehetnél valamit a bulira, akkor biztos könnyebben tudnál maradni.
2012. jún. 12. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!