Mi csináljunk most bátyámékkal?
A 19 éves bátyám elment koncertezni tegnap a bnőjével és hulla részegen hozták haza őket taxival(nemtudom h tudták elmondani a sofőrnek h hova hozza őket) ami most a legjobban aggasztja anyuékat h elhagyták mind2en az összes íratjukat pénzüket, és hiába kérdezzük őket lesnek ki a fejükből.( a taxit mi fizettük ki miután feljött a sofőr hozzánk)
most az lenne a kérdésem h a csaj szülei nemtudják h mi a helyzet, ha elmondjuk nekik akk nagy balhé lesz mivel itt aludt nálunk koncert előtt.(állítólag drogoztak is) mert 1kis kutatás után találtam bátyám farmerja közt pár szem tablettát) ezt nemmondtam anyuéknak mert félek h én húzom a rövidebbet. szeretném a segítségetek kérni h mit tehetünk értük? az íratokat többmint vszínű h nemkapjuk vissza mert azt se tudják most holvannak.
Mindenkinek elmondani az igazat. Hadd tanuljanak a hülyegyerekek.
De miért te húznád a rövidebbet, ha a bátyád drogozott??
Nem elengedni? Nem 16 évesek, már felnöttek. A szüleid azt csinálhatják, hogy közlik vele, ha ez mégegyszer elöfordúl akkor nem nyitnak ajtót neki, aztán majd ha kijózanodnak akkor bejöhetnek. Vagy ellehet költözni.
A lány szüleinek én nem szolnék, mert elég gáz ha esetleg ezzel a lánnyal marad élete végéig akkor megutáltatjátok magatokat már most.Ha a lány akarja mondja el maga. De azért a lánnyal is közölném, hogy nálunk ez nem megengedett és ha mégegyszer seggrészegen jönnek haza neki nem kell többet itt aludnia.
azért húznám én a rövidebbet mert részben rajta is múlik h elmehessek 1-2 helyre ahova anyuék nem igen engednének el, elvégre már 18 leszek énis de azért mégse szeretném ha megszűnnének ezek a dolgok amiben az ő segítsége is jó.
ha elmondom anyuéknak a drogot, utána beszéljek a bátyámmal is és a csajával?(itt arra gondolok h puhítsa ő is)
köszönöm az eddigi válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!