Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális az, hogy ennyire...

Normális az, hogy ennyire akarok egy gyereket? Pedig még gyerek vagyok

Figyelt kérdés

Az utóbbi hónapokban nagyon ez kattog a fejemben. Talán mert a tesómnak is most született pár hónapja, meg mostanában több fiatalról tudni meg hogy gyereket vár (akár tvből vagy környezetemből). Pedig még nagyon a "fénykoromat" élem, sokat bulizok (de mértékkel), és gyakran van bulihiányom is mert ott tudok kicsit "bekattanni" és egész este táncolni, kiénekelni magamból a gondjaimat. 19 múltam, még komoly kapcsolatom se volt, és kezdem azt érezni hogy egy normális pasit se fogok soha találni. Viszont ha találnék valakit és szóba kerülne, úgy érzem mindent fel tudnék adni egy gyerekért.

Csak úgy érzem hogy emiatt másoknak akarnám megmutatni hogy felnőttem, megváltoztam, és nekem is jó életem van, pedig nincs. Anno a sulit abbahagytam, küszködök az álláskereséssel, itthon lakok, a barátaim messze vannak vagy épp nem érdeklem őket, így javarészt itthon vagyok, nem tudom már mit csináljak..De a gyerekkel nem lekötni akarnám magam, csak élni, és jelen pillanatban az lenne az egyetlen ami segítene ezen.

Vagy mi miatt lehet ez a gyerek utáni vágy? Régen rühelltem a gyerekeket, de azóta megszerettem őket, bébiszitter is voltam, imádom tesóm babáját is.

2012. jún. 4. 23:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én is érzetem ennyi idősen. De hálát adok Istennek hogy nem lettem terhes. 28 évesen szültem végül és baromira nehéz. Ha most választhatnék se csinálnám másképp. Igaza van annak aki azt mondja nem marad le semmiről. Anyukám 16 évesen szült, szeret minket de élete baklövése volt, szerintem is. Mindent a maga idejében kell csinálni!
2012. aug. 17. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!