Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Nem akarok senkinek rosszat, és a gyerek még csak 2 éves
Figyelt kérdés
8,5 év után, a páromból elég lett. 1,5 éve katasztrofálisan élünk, semmi közünk egymáshoz, de tényleg semmi. 28-éves vagyok, lassan megőrülök. Van egy 2 éves babónk, most mentem vissza melózni, sajnos vidéken lakunk, és pesten dolgozunk mind 2-en, a babóra csak anyós tud vigyázni,anyumék dolgoznak.Nem tudunk így a gyerekkel elköltözni, viszont én már nem bírom 1 légtérbe vele. Ő azt mondta nyugodtan menjek, és akkor maradok a gyerek miatt amikor akarok, meg el vihetem bármikor. Most is eljöttem 3 napra, de a gyerek nagyon hiányzik, viszont már úgy beszélünk egymással mint az állatok, nincs vita, csak 2 értelmes szó nincs köztünk.És nekem már van valakim 2 hete, nem komoly, és 1 szer taliztunk, meg nem is akarok bele bonyolódni, csak 1,5 év után jól esik, hogy valaki figyel rám.S.O.S válasz kéne köszi mindenkinek.Ja és próbálom intézni a bölcsit, de sajnos egyenlőre semmi, és az is ha sikerül csak szeptember, az nagyon messze van.2010. jún. 8. 07:27
1/12 anonim válasza:
Azt jó lenne tudni, hogy mitől romlott így meg a kapcsolatotok... Az viszont rossz pont, hogy a gerek nélkül mentél el valahova 3 napra! Egy két éves babónak szerintem sokkal nagyobb szüksége van az anyukájára. Anyukádékhoz nem tudtok a gyerekkel visszaköltözni és az ő közelükben intézni a bölcsit? Azt, hogy a gyereket elviheted bármikor, nem a kedves párod határozza meg, hanem a bíróság, aki elsősorban az anyánál helyezi el és majd az apuka viheti el esetleg 2 hetente. Bár azt hiszem 3 éves kor alatt el sem viheti, de azt lehet, hogy rosszul tudom. Viszont többet ne hagyd ott a gyerket napokra, mert az a gyermekelhelyezésnél nem jó pont. Persze ha sikerül költöznöd és a gyereket is magaddal akarod vinni!
2/12 anonim válasza:
Talán az lehet a megoldás, hogy gyorsan intézel bölcsit, hogy őszre biztosan legyen helye, addig jársz dolgozni, kicsit találkozgatsz valakivel,akivel jó kikapcsolódni, aki feldob, megnyugtat,de nem költözöl el, amig a gyereket nem tudod vinni és valahogy kibirod ezt a 3 hónapot.Az tényleg nem jó, ha elhagyod a kicsit, mert akkor elveszitheted az elhelyezést, hiszen most is az apa szülei vigyáznak rá.
3/12 A kérdező kommentje:
Nincs elhelyezés, mert azért megbeszélünk mindent, nem kell gyerektartás se, van közös autónk egyedül nem bírná fönt tartani. Ha el hoztam volna a babót nem tudok melózni, meg most azért jöttem el mert tűdőgyuszim van nem akarom meg fertőzni. És azt gondolom jobb ha már most szokja, hogy nem lesz apu meg anyu sokáig, egyszerre. És az igazság hogy neki az a nyugodt környezet a jó, pest nagyon pörgős még neki, meg mennem kell böcsiket keresni végül is ezért maradt otthon.Ja és nagyon apás, de nagyon, nélkülem se bírja sokáig, de az apja azzal hogy mindent meg enged neki, ő a favorit, most.
2010. jún. 8. 08:10
4/12 A kérdező kommentje:
Ja és hogy mitől?Hát csak vagyok, főzők, mosok takarítok, gyereket nevelek, és ennyi, Megmondtam neki másfél éve hogy így el fog veszíteni, nem tett semmit hogy változzanak a dolgok, és most már én se akarom, semmi kép, volt rá elég ideje.A gyerek ügybe nem mer vitázn, jól tudja hogy meg vannak a kapcsolataim, ő is elvált, amikor össze kerültünk, és mindent én intéztem, volt harc bőven a régi asszonykával, és mindenbe a javára döntöttek, mert elintéztem. Mi nem vállunk, mert hozzá se mentem, hála az égnek.
2010. jún. 8. 08:17
5/12 anonim válasza:
Szia,sajnálom a kialakult helyzetet,de lehet,akkor jobb is így.Viszont a gyermeket tényleg ne hagyd sokáig egyedül,mert tutira nagyon hiányzol neki!!!Én egy napot sem bírok elképzelni nélkülük,pedig a nagy már hét éves.Nehogy támadjanak azzal,hogy esetleg nem törődsz rendesen vele.Félre ne érts,nem bántásból mondom,csak egy gyermekelhelyezésnél nagyon csúnya dolgok tudnak előjönni!!!Ha a párod nem is,de a nagyszülők lehet,hogy harcolni akarnak majd a gyerekért a párodon keresztül.Szerintem minél előbb találj bölcsit Pesten és irány a szüleidhez.Az meg butaság,hgoy a gyereknek túl nyüzsgős Budapest,pici még,hamar megszokja majd.
6/12 anonim válasza:
Az hogy Te lebetegedtél vagy távol az otthonodtól találtál munkát, az a lényegen nem változtat: otthagytad a gyereked az apjának és a családjának. Ha gyermek elhelyezési perre fog sor kerülni, ez mind rontja az esélyeid. Tapasztalatból beszélek. 3 évig váltam, nekem is kialakult egy párkapcsolatom közben, de soha nem hagytam el a gyerekeimet semmi és senki miatt sem. Viszont akik ezt megtették körülöttem hasonló okok miatt azok az anyák most fizethetik a gyerektartást és ők lettek a hétvégi anyukák. A mai világban már nem egyértelmű hogy mindig az anya kapja a gyereket. Ezt jó tanácsként mondom és tapasztalatból.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, de nem hagyom ott, főleg nem paliért, ma derült ki hogy aszmám van, tűdő gondozó, orvos orvos hátán. Holnap bölcsi intézés, és nem kavarnak a nagyszülők se, mert nem akarunk mi se elhelyezést, se gyerektartást, meg ami közös, azt közösen fizetjük, ez ellensúlyozza a gyerektartást is.Ennyire nem tragikus az ügy, de ha nem találok böllcsit mi lesz? Most csak 1 fedél alatt élünk, a gyerek miatt, de nem szólunk 2 értelmes szót egymáshoz, ez se jó így
2010. jún. 8. 14:20
8/12 anonim válasza:
Nem tudom mennyit keresel és hogy álltok anyagilag, de családi napközi és magánbölcsi mindig van. Én hasonló helyzetben voltam, csak épp munka nélkül és kerestem bölcsit, de államiba nem vették be, ha felmutattam volna egy munkáltatóit, más lett volna a helyzet. Családi napközit talátam havi 40-ert is, ami nem olyan vészes, főleg pesten és elég jó volt. Végül mivel nem jött össze a meló, nem sikerült elköltöznöma kicsivel, maradtunk itthon, és nagyon nem rózsás a helyzetünk a férjemmel. Mindenkinek jobb lenne külön.Azóta is keresgélek és nem adom fel. De a kicsimet még 1 napra se hagynám máshol, nélküle megbolondulnék. Harcolj!
9/12 A kérdező kommentje:
Én jól keresek, és 10 éves munka viszonyom van, én is a polgármesteri hivatalba megyek holnap, azért nem hoztam a Drágámat. Mindent megpróbálok
2010. jún. 8. 14:56
10/12 anonim válasza:
Szia! Dicséretes, hogy nem harcoltok, nem cirkuszoltok a gyerektartáson meg a gyerekelhelyezésen, belátjátok hogy mindkét szülőre szüksége van. Segítséget adtak a többiek, én csak ezt akartam elmondani. Példát vehetnének rólatok sokan, főleg az itt okoskodók egy része :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!