Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Nem akarok senkinek rosszat, és a gyerek még csak 2 éves
Szia!
Én hasonló cipőben vagyok,csak 13 év házasság van mögöttem,és 4 gyerkőc mellettem.Én is azt hittem,inkább élünk egymás mellett,veszekedés,vitatkozás nélkül,hisz elsők a gyerekek.De most már kételkedem,jó ez így?Mert az anyukának is szüksége lehet valakire,hisz akkor boldog ő is.Mert mit látnak a gyerekek?Van anya,apa,de egy puszi,simogatás kedves szó sincs.Ez lehet a példa nekik,viszont rossz példa szerintem.remélem nálam okosabbak is jönnek,és kapunk tanácsot.
Sziasztok, csak írok pár sort, hogy lássátok, lehet ezt normálisan is.
Azóta külön vagyunk, babóm már ki járta a bölcsit is, most megy oviba.
Az ex párommal teljesen jó a viszony, mindent együtt fizetünk ami közös, nem volt elhelyezés, 2 hetente viszi a kislányt. Nincs gyerektartás, viszont bármi kell a kislánynak megveszi. Az új párommal együtt vagyok azóta is, de a lány nem ismeri még, és nem is akarom. Neten tartjuk a kapcsit, és amikor viszi az apja a kislányt, akkor megyek hozzá. Szóval örülök, hogy élő pl vagyunk, hogy nem kell állatmódjára mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!