Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit csináljak? Nem akarok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Nem akarok senkinek rosszat, és a gyerek még csak 2 éves

Figyelt kérdés
8,5 év után, a páromból elég lett. 1,5 éve katasztrofálisan élünk, semmi közünk egymáshoz, de tényleg semmi. 28-éves vagyok, lassan megőrülök. Van egy 2 éves babónk, most mentem vissza melózni, sajnos vidéken lakunk, és pesten dolgozunk mind 2-en, a babóra csak anyós tud vigyázni,anyumék dolgoznak.Nem tudunk így a gyerekkel elköltözni, viszont én már nem bírom 1 légtérbe vele. Ő azt mondta nyugodtan menjek, és akkor maradok a gyerek miatt amikor akarok, meg el vihetem bármikor. Most is eljöttem 3 napra, de a gyerek nagyon hiányzik, viszont már úgy beszélünk egymással mint az állatok, nincs vita, csak 2 értelmes szó nincs köztünk.És nekem már van valakim 2 hete, nem komoly, és 1 szer taliztunk, meg nem is akarok bele bonyolódni, csak 1,5 év után jól esik, hogy valaki figyel rám.S.O.S válasz kéne köszi mindenkinek.Ja és próbálom intézni a bölcsit, de sajnos egyenlőre semmi, és az is ha sikerül csak szeptember, az nagyon messze van.
2010. jún. 8. 07:27
1 2
 11/12 anonim válasza:

Szia!

Én hasonló cipőben vagyok,csak 13 év házasság van mögöttem,és 4 gyerkőc mellettem.Én is azt hittem,inkább élünk egymás mellett,veszekedés,vitatkozás nélkül,hisz elsők a gyerekek.De most már kételkedem,jó ez így?Mert az anyukának is szüksége lehet valakire,hisz akkor boldog ő is.Mert mit látnak a gyerekek?Van anya,apa,de egy puszi,simogatás kedves szó sincs.Ez lehet a példa nekik,viszont rossz példa szerintem.remélem nálam okosabbak is jönnek,és kapunk tanácsot.

2010. jún. 16. 11:21
 12/12 A kérdező kommentje:

Sziasztok, csak írok pár sort, hogy lássátok, lehet ezt normálisan is.

Azóta külön vagyunk, babóm már ki járta a bölcsit is, most megy oviba.

Az ex párommal teljesen jó a viszony, mindent együtt fizetünk ami közös, nem volt elhelyezés, 2 hetente viszi a kislányt. Nincs gyerektartás, viszont bármi kell a kislánynak megveszi. Az új párommal együtt vagyok azóta is, de a lány nem ismeri még, és nem is akarom. Neten tartjuk a kapcsit, és amikor viszi az apja a kislányt, akkor megyek hozzá. Szóval örülök, hogy élő pl vagyunk, hogy nem kell állatmódjára mindent.

2011. aug. 10. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!