Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Segitseg! A baratommal nagyon...

Segitseg! A baratommal nagyon jol megvagyunk, de akarmikor elmegyunk bulizni eleg sokat iszik, es furan viselkedik. Nem tudom mit tegyek. Mar mondtam neki hogy zavar, mindig megigerte, hogy ugyelni fog, de mindig ugyanugy iszik. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2012. jún. 4. 22:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha 2 év alatt nem változott akkor vagy megszokod v elhagyod. Sajnos nincs más. Én mondtam 1-1,5 évig könyörögtem, veszekedtem, alkudoztam, de semmi nem változott. A végén már annyira ki voltam készülve h nem lehetett rámismerni. Ne várd meg míg idáíg jutsz
2012. jún. 5. 09:06
 12/18 anonim ***** válasza:
Nekem az apám alkoholista,ezért ez alapján azt mondom,hogy dobd ki a francba.Szerintem ezzel mindent elmondtam.
2012. jún. 5. 19:31
 13/18 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy az iszákosságból egy kib*szott "divat" lett, és aki nem iszik meg jár retardált bulikra és arra veri magát, az már nem "trendi". Csak ezért jár a többség bulizni. A zenét meg inkább meg se említsük - mármint hogy mi szól a bulikban...-.-
2012. jún. 5. 19:32
 14/18 A kérdező kommentje:
oszinte leszek ... nem szamitottam annyi "negativ" valaszra, marmint hogy dobjam ki... Az a baj hogy tiszta szivbol szeretem ot, o a mindenem, viszont ez a dolog zavar...mondjuk ez nem gyakran fordul elo, csak mikor szulinap vagy ilyesmi van ... a mindennapi eletbe tok normalis ... hetvegenkent kimegyunk, megiszik 2-3 sort, nincs semmi gond... viszont ha tobb ideig ulunk valahol, ahol pia van, akkor viszont mar jonnek a gondok...
2012. jún. 5. 20:24
 15/18 anonim ***** válasza:
Azt nem írtad, hogy mit jelent a "furán viselkedik" és a "jönnek a gondok" én kíváncsi lettem. Mesélj kérlek miket csinál Egyébként szerintem az alkohol erősebb most, mint a párod akarata, vagy pedig nem azt akarja amit te és ezek közül sajnos egyik sem jó.
2012. jún. 7. 21:10
 16/18 Bébyke18 válasza:
Én is ebbe a helyzetbe vagyok..:S a párommal 2 és fél éve vagyunk együtt. 20 évesek vagyunk. Amikor elmegyünk bulizni rettegve és gyomorideggel megyek, hogy úr isten ma mi lesz... nagyon rossz!! Rengeteg bulinkat elrontotta már az idióta viselkedésével. Mindig csak ígérget, hogy nem fog ennyit inni, de amikor odaérünk a buli helyszínére mint akit elvágtak... mint egy kisgyerek aki cukrot akar minden áron... és az a legrosszabb az egészbe, hogy ha szólok neki, hogy hagyja abba, elkezd velem üvölteni mindenki előtt, hogy ne akarjam szabályozni, és hogy hagyjam békén:S
2012. aug. 2. 15:07
 17/18 A kérdező kommentje:
Csak azert irok, hogy elujsagoljam, a parom mar 2 es fel honapja nem iszik, most nagyon jol megvagyunk, es nagyon orulok ennek a dontesnek. Ugyan kicsit felek, hogy egyszer megint inni kezd, de remelem elmulik ez az erzes. O azt mondja, hogy nem kivanja. Am nagyon koszonom a valaszokat nektek :)
2012. szept. 27. 14:47
 18/18 anonim ***** válasza:
Na, mizujs veletek?
2016. okt. 25. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!