Nálunk az a szokás (bátyámmal élek), ha valaki elmegy heti vagy havi bevásárlásra akkor hoz a másiknak egy csokit vagy ilyesmit?

ne vegyél neki,vegyél közöset.
Pl.sütit magatoknak a reggeli kávézáshoz.Vagy süss egy pizzát és kínáld meg.

Szia!
Szerintem ez majd kialakul. Az elején lehet, hogy furcsa lenne, ha vásárlás után kezébe nyomnál egy csokit, de ha már megismertétek egymást mint lakótársat is akkor lehet, hogy kiderül, náluk is ez a szokás. Olyan finomságot vegyél, amit mondjuk letehetsz az asztalra és megkínálhatod vele. Ha tényleg jó haverod, akár rá is kérdezhetsz. :)
Mi 4-en voltunk albérletben. Az elején még nem voltunk ilyen viszonyban, de 2 hónap után már hoztunk a másiknak is valami finomságot a boltból (mindenkinek volt valami kedvence) és az is természetes, lett, hogy otthonról is hoztunk a többieknek is kaját és ha sütöttem főztem valamit, akkor az is közös volt (mindenki beszállt az alapanyagba, de főzni csak én tudtam). Mondjuk nekünk szerencsénk volt, mert mindenki ilyen típus volt, tehát senki sem érezte ezt nyűgnek és senki nem bújt ki a számla ráeső része alól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!