Sokkal jobban esik egy szerettünknek ha például egy
képeslapot postán küldjük el, mintha e-mailben kapna
ilyesmit, vagy kézbe adnánk?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem,mert szerintem a postai dolgok mintha kezdenének kimenni a divatból,ugyanúgy mint a levélírás,nem?:)
2011. jan. 12. 22:44
1/9 anonim válasza:
Én 3 napja kaptam meg egy karácsonyi lapot!
Szerinted???
A szándék a fontos ,szerintem. :-)
2011. jan. 12. 22:56
2/9 anonim válasza:
Sajnos tényleg már nem divat képeslapot küldeni, maximum az idősebbek körében. Egyrészt azért, mert neten gyorsabb, másrészt egy képeslap feladásáig el is kell menni a postáig, az emberek meg vagy lusták, vagy nem érnek rá. Mondjuk én is jobban örülök, ha a postaládámban van egy képeslap, mint ha e-mailben küldik el.
2011. jan. 12. 23:06
3/9 anonim válasza:
Igen a szándék a fontos! :)
De mondjuk az emil sokkal személytelenebb szerintem, hiszen megírsz egy képeslapot, és azt elküldöd egy kattintással 100 helyre 3 másodperc alatt....olyan egyszerű, és snassz..
Szerintem azért akik nagyon közel állnak hozzád, ők megérdemelnek egy kézzel írott postai képeslapot, amit el tudnak tenni emlékbe. :)
De amúgy tényleg a posta kezd kimenni a divatból..ahogy egyre több ember használja a netet, a levelek száma szerintem biztos nagyon lecsökkent a postákon...nem tudom, hogy ez jó-e vagy sem...de az biztos, hogy neten egyszerűbb, és gyorsabb.
:)
2011. jan. 12. 23:10
4/9 anonim válasza:
pl;
Képeslapra nem volt időm, hozzád elmennék, de nincsen cipőm. Szánkón csúsznék, ha hó lenne, maradjunk az emailben. Boldog szülinapot kívánok!
2011. jan. 12. 23:23
5/9 anonim válasza:
en minden evben kuldok szuleimnek anyoseknak parom testvereinek es 2 legjobb baratnomnek. kulfoldon elunk.es ok is kuldenek nekunk. sokkal jobb igazi kepeslapot kapni mint netest.
2011. jan. 12. 23:59
6/9 anonim válasza:
Nekem jobban esik. Nagyon meglepő manapság szeretteinktől levelet, képeslapot kapni. Mindig örülök, ha hoz valamit a posta. Feladni is olyan izgalmas dolog. Vajh megérkezik-e... :D A levél sokkal mélyebb, átgondoltabb, kevésbé felületes, mint egy email. Kézzelfogható.
2011. jan. 13. 00:57
7/9 anonim válasza:
Én jobban szeretek postán küldött képeslapot kapni. Régen is szerettem, most meg, hogy ritkább, még inkább. Az emailes ottvan a többi között a postafiókomban, egyszer megnézem, aztán soha többet - a rendes képeslapot meg hetekig a polcomon tartom. Nekem sokkal személyesebb.
2011. jan. 13. 10:44
8/9 anonim válasza:
Idén én is küldtem képeslapot, és mindenkit sikerült meglepnem:) Tényleg sokkal személyesebb, képeslapot annak küld az ember, akit tényleg szeretne felköszönteni.. Interneten az egész városnak írhatsz pár másodperc alatt..
2011. jan. 13. 15:32
9/9 anonim válasza:
Én is kaptam képeslapot a féltestvéremtől karácsonyra, és nagyon-nagyon örültem neki!!!! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!