70. 000 Ft-ból (3 műszak) meg lehet élni Pesten, albérletben? Vagy mennyi az a minimális összeg, ami elég erre? Testvéremről van szó.
Hát albérletben, ha egyedül lakna nem igazán. Olyan 35ezerért már lehet találni, de inkább 40ezerre számíthat minimum. És akkor még a rezsi, ami a fogyasztásától is függ, az imént néztem egy 25m2 garzont, aminek a havi rezsije átlag 25ezer a hirdető szerint. És akkor még nem evett, nem vett bérletet, nem vett ruhát stb.
Ennél olcsóbban csak lakótársakhoz mehet, de ott is olyan, hogy mondjuk 20-25 ezer havonta plusz a rezsi x része, attól függ mennyien vannak, és akkor még szobatársa is van. Esetleg megeszik a kajáját is. (Én teljesen ki is akadtam, hogy csak egy kevéssel olcsóbb és még külön szobám sem lenne, mikor kerestem, mert itt tanulok...)
Ha olcsóbban talál, akkor szerencsés.
Igen, kb. 50e forintba. Nyáron lehet kevesebb, télen jóval több.
Ha ketten költöznének, akkor simán ki lehetne jönni 2X 70.000.-ból, de egyedül?
Bátor, hogy neki mer vágni így az életnek.
Mi is megtettük ezt három éve a férjemmel, de mi ketten voltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!