Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy hat ki a lánya életére,...

Hogy hat ki a lánya életére, értem ez alatt az emberi, másik nemmel való kapcsolatára?

Figyelt kérdés
Pl.:van egy 14 éves lány,és elválnak a szülei.SAz anyjával marad.Az apját azóta éve nem látta.Amíg együtt voltak,akkor se volt szinte semmi kapcsolatuk,mindig bántotta szavakkal.Régebben verte(nem brutálisan,de hamar felkapta a vizet).Kihathat ez későbbiekben a párkapcsolataira?Ha igen akkor hogy lehet ezt "orvosolni"?
2009. júl. 1. 14:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%

Családállítással.

Írj privit, ha érdekel.

2009. júl. 1. 14:45
 2/13 anonim ***** válasza:
89%
Igen, kihathat, de nem feltétlen hat ki az ő kapcsolataira. Attól függ, hogy ő hogy tudja kezelni ezt és hogy a szülei mennyire próbálják a legfájdalommentesebben elintézni a válást. Ez én szüleim nem elváltak, viszont a férjem szülei igen, sőt sajnos az ő oldalán eddig mindenki elvált kivéve minket. Sajnos azt látom, hogy vagy ugyanaz van a gyerekek életében, ami a szüleikében vagy nagyon arra törekednek, hogy nehogy válás legyen. Nem lehet tudni, hogy a lányod hogy fog erre reagálni, de nem fog jót tenni neki, ez biztos.
2009. júl. 1. 14:45
 3/13 anonim ***** válasza:
47%
Apakomplexusa lesz, idősebb férfiak társaságát keresi majd.
2009. júl. 1. 14:56
 4/13 anonim ***** válasza:

Hehe, esküszöm nekem nincs apakomplexusom. Úgyhogy akármit írtok, azt írjátok, hogy LEHET...

Sok minden lehet, nekem hasonló a sorsom, de nem hat ki a kapcsolatomra, 3-4 pasim volt összesen életemben, a párom és köztem minden rendben és csak 1 évvel idősebb...

36/L

2009. júl. 1. 15:18
 5/13 anonim ***** válasza:
76%
lehet
2009. júl. 1. 15:24
 6/13 A kérdező kommentje:
Csak hogy én 18 vagyok és egy pasim se volt!Pedig nem vagyok szerintem csúnya.:)De még csak meg se környékeztek...vagyis a családapák, meg a 30asok!Nem értem miért van.Én nem keresem az ő társaságukat...
2009. júl. 1. 15:25
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem keresed a társaságukat. OK. Mármint tudatosan. Tudat alatt ettől még adhatsz le olyan "jeleket", amikből Ők mégis úgy érzik, hogy vonzódsz hozzájuk. Sőt! Tudat alatt vonzódhatsz is hozzájuk. Ez még nem feltétlenül apa komplexus.

(Komplexus lehet, de azt pont azért hívják komplex-nek, mert nem ilyen sima az összefüggés. Ha mondjuk megver egy borostás pasi éjjel a sikátorban, és Te onnantól félsz a borostás pasiktól, az nem komplexus. Ha egyedül hagytak gyerekkorodban egy szobában, ahol egy téli tájat ábrázoló kép volt a falon és Te félsz a síeléstől, na az a komplexus! Mert utóbbi esetben nem tudod tudatosan összekötni a félelmedet annak az okával.)

És hogy tovább bonyolítsam, az, hogy a párkapcsolatban az egyik fél szülője-e (~pótléka-e) a másiknak, nem a kortól függ, hanem a felvett szerepektől. Tehát negatív korkülönbséggel is megoldható, csak annyi kell, hogy Tőle várj olyanokat, amiket jó esetben a szüleidtől kellett volna megkapnod, de nem kaptál meg. No, most jól összekevertelek. Ne félj, ebből semmi nem kötelezően következik be, csak esélyek vannak.

Amúgy a családállítást én is jó módszernek tartom, bár ide inkább az egyéni terápia, a hipnózis menne az én meglátásom szerint. A családállítás a családrendszeredben lévő, onnan tudattalanul örökölt, valójában másokra tartozó problémákat kezeli sikeresen. Ez viszont a saját életed, annak egy korábbi szakasza, amit esetleg nem zártál le sikeresen, nem léptél meg egy lépcsőt.

Amíg nincs nagy baj, éld nyugodtan az életed, csak ha jön a baj, akkor kezdj el majd gyanakodni! És akkor viszont cselekedj időben!

2009. júl. 1. 15:40
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat....figyelek...:)
2009. júl. 1. 15:47
 9/13 anonim ***** válasza:
A nővéremmel (féltestvér) is ez volt. Az édesanyja nem engedte, hogy találkozzanak az apukájával és mindig azt mondta neki, hogy az apukája nem szereti őt, azért vált el az anyjától. Így most a 25 éves nővérem az 50-60 év közötti férfiakat szereti. A fiatalabbakra rá sem néz. Szóval egy jó adag apakomplexus és ez társul elég durva önbizalomhiánnyal (azt hiszi, hogy őt senki sem szereti)
2009. júl. 1. 20:41
 10/13 anonim ***** válasza:
Miért vagy megijedve? Még olyan fiatal vagy! Én 20 voltam, mikor első barátom lett. Ő volt az igazi, 21 évesen hozzá is mentem. Nem tudhatod, hogy mikor jön el az igazi. Mindenkinek máskor, de te még nagyon fiatal vagy. Nem mindenkinek van barátja a korodban és szerintem igencsak értékelendő, mikor valaki nem 13 éves korában kezd el udvaroltatni magának.
2009. júl. 1. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!