Hogy hat ki a lánya életére, értem ez alatt az emberi, másik nemmel való kapcsolatára?
Családállítással.
Írj privit, ha érdekel.
Hehe, esküszöm nekem nincs apakomplexusom. Úgyhogy akármit írtok, azt írjátok, hogy LEHET...
Sok minden lehet, nekem hasonló a sorsom, de nem hat ki a kapcsolatomra, 3-4 pasim volt összesen életemben, a párom és köztem minden rendben és csak 1 évvel idősebb...
36/L
Nem keresed a társaságukat. OK. Mármint tudatosan. Tudat alatt ettől még adhatsz le olyan "jeleket", amikből Ők mégis úgy érzik, hogy vonzódsz hozzájuk. Sőt! Tudat alatt vonzódhatsz is hozzájuk. Ez még nem feltétlenül apa komplexus.
(Komplexus lehet, de azt pont azért hívják komplex-nek, mert nem ilyen sima az összefüggés. Ha mondjuk megver egy borostás pasi éjjel a sikátorban, és Te onnantól félsz a borostás pasiktól, az nem komplexus. Ha egyedül hagytak gyerekkorodban egy szobában, ahol egy téli tájat ábrázoló kép volt a falon és Te félsz a síeléstől, na az a komplexus! Mert utóbbi esetben nem tudod tudatosan összekötni a félelmedet annak az okával.)
És hogy tovább bonyolítsam, az, hogy a párkapcsolatban az egyik fél szülője-e (~pótléka-e) a másiknak, nem a kortól függ, hanem a felvett szerepektől. Tehát negatív korkülönbséggel is megoldható, csak annyi kell, hogy Tőle várj olyanokat, amiket jó esetben a szüleidtől kellett volna megkapnod, de nem kaptál meg. No, most jól összekevertelek. Ne félj, ebből semmi nem kötelezően következik be, csak esélyek vannak.
Amúgy a családállítást én is jó módszernek tartom, bár ide inkább az egyéni terápia, a hipnózis menne az én meglátásom szerint. A családállítás a családrendszeredben lévő, onnan tudattalanul örökölt, valójában másokra tartozó problémákat kezeli sikeresen. Ez viszont a saját életed, annak egy korábbi szakasza, amit esetleg nem zártál le sikeresen, nem léptél meg egy lépcsőt.
Amíg nincs nagy baj, éld nyugodtan az életed, csak ha jön a baj, akkor kezdj el majd gyanakodni! És akkor viszont cselekedj időben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!