Miért van az, hogy lesajnálják azt, aki egyetlen partnerrel képzeli el a szexuális életét (egész életére)?
A szex témakörben itt a GYK-n engem is sokszor lenéztek ezért, de ez már az ő bajuk. Azok buta kis tinik, nem tudják, hogy az igazi szex az érzelmeken alapul, adni és kapni, egy bensőségesen intim kapcsolatban. Aki meg felnőttként ilyen, hát így járt.
20/L
Félreértettél. Szerintem semmi sajnálnivaló nincs bennem, nem azért sajnálnak le, hiszen én nagyon boldog vagyok az egy szál szerelmemmel 1,5 évtizede.
Azért sajnálnak le, mert nincs tapasztalatom több partnerrel a szexben, és azt hiszik, ez nekem veszteség. Továbbá mert úgymond nem tanultam meg kapcsolatokat kezelni, lezárni, újrakezdeni. Továbbá mert állítólag nincs merszem vállalni a csalódást.
Én ugyanezt úgy fogalmaznám, hogy megadatott megtalálnom azt, akivel sosem volt és lesz szükség kapcsolat lezárását és újrakezdését begyakorolni, előtte meg tudatosan nem kavartam. És vállaltam a kockázatát annak, hogy ki merjem mondani teljes szívvel, hogy holtodiglan-holtomiglan. Sokan az ebben való csalódás kockázatát nem merik vállalni.
Szóval szerintem éppenhogy nem lesajnálnivaló vagyok, hanem nagyonis szerencsés és irigylésre méltó. A helyzetem részben nem a saját érdemem, hanem ajándék és szerencse is. Akkor meg miért sajnálnak le mégis??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!