A vőlegényem és köztem az alábbi párbeszédről van vélemény? Most szakítunk.
ezt írja: "mindenkinek úgy néz ki a bnője,ahogy a pasija akarja."
erre én: "mindenki szereti a bnőjét ha az szőke, ha barna, ha kopasz akkor is, mert őt szereti, nem a haját. te mit szólnál, ha leborotválod, és azért kidobnának?"
erre ő: "szeretni csak akkor lehet valakit, ha az ember szemének kedvére való ha ránéz. senkinek nem mindegy"
1. külön vagyunk már,csak ezért nem szóban hangzanak el dolgok.
2. előzmény: megtiltott sok mindent, nem hordhatok szoknyát,nem festhetem a hajam, stb stb - így most befestettem.
3. nekem legjobban az tűnt fel, hogy "bnő" szót használ, nem a "párját, szerelmét, stb" ez fáj a legjobban
senkivel semmit nem tudok megbeszélni, teljesen egyedül vagyok, csak innen várhatok bármit sajnos most.
persze ennyi korlátozás már feszélyez, de pl nekem az se fért bele a kívánságkosárba hogy ne borotválja le a muffját, mert egy kis szőrt szerettem volna rá :S De nem.
Na jó én meg cserébe nem nyalom ki többet, egyszer jól felhúztam h szétélvezze az agyát, majd befejeztem, hogy tudja eztán miről marad le :D
Én nem tudnék olyan emberrel együtt lenni aki korlátoz...az én párom mindig azt mondja bármit teszek is vagy veszek fel szép vagyok meg hogy nekem minden jól áll , nem így van....szeret és mindenbe szépnek lát ez az igazi szeretet szerintem....(8 éve vagyunk együtt)
De hát ízlések és pofonok....
teljesen más kapcsolatban kapni ezt.
mert ott legalább ott van a kapcsolat.
könnyű úgy mesélni, hogy milyen gáz pl a "muffja" amikor veled ébred veled alszik.
ne hasonlítgassuk már az én helyzetemhez.
ez a "játszmázós" dolog elgondolkoztatott. hogy még ilyenkor is csak az van benne, hogy még jobban csak forgassa bennem a "kést".
legutóbb azt írtam neki, hogy látom igazából, soha nem szeretett. hát rám hagyja, higyjek, amit akarok...
nem semmi :(
"szeretni csak akkor lehet valakit, ha az ember szemének kedvére való ha ránéz. senkinek nem mindegy"
Nos ez valamelyest igaz, de nyilván ha valaki nem való a kedvemre, a szememre, azzal nem kezdek románcot. A kedves barátos viszont azzal, hogy dolgokat tilt, a tulajdonának tekint.
Nagyon nehéz út áll előtted, hogy ezt kiheverd, de légy erős, és ne sajnáld. Ettől mindenki jobbat érdemel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!