A vőlegényem és köztem az alábbi párbeszédről van vélemény? Most szakítunk.
ezt írja: "mindenkinek úgy néz ki a bnője,ahogy a pasija akarja."
erre én: "mindenki szereti a bnőjét ha az szőke, ha barna, ha kopasz akkor is, mert őt szereti, nem a haját. te mit szólnál, ha leborotválod, és azért kidobnának?"
erre ő: "szeretni csak akkor lehet valakit, ha az ember szemének kedvére való ha ránéz. senkinek nem mindegy"
1. külön vagyunk már,csak ezért nem szóban hangzanak el dolgok.
2. előzmény: megtiltott sok mindent, nem hordhatok szoknyát,nem festhetem a hajam, stb stb - így most befestettem.
3. nekem legjobban az tűnt fel, hogy "bnő" szót használ, nem a "párját, szerelmét, stb" ez fáj a legjobban
senkivel semmit nem tudok megbeszélni, teljesen egyedül vagyok, csak innen várhatok bármit sajnos most.
Az én barátom mostanában azt mondja meg,hogy mit vegyek fel... Ő se engedi a hajfestést avagy hajszínezést..
Ha nem veszek fel rövidnadrágot,akkor bepukkad,hogy sose hallgatok rá és elkezd bunkózni... Már kezdem ezt unni...
De pont a legrondább cuccokat mondja,hogy vegyem fel,amiben nem érzem magam jól,de nekem természetesen fel KELL vennem...
A te pasidat nem sajnálnám,egy felszínes tuskó,ha találkoznék vele,egy hatalmas pofont le is kevernék neki...
u.i.: a pasik nem figyelnek arra,hogy mit mondanak és észre sem veszik,ha vérig sértenek,ha ezt megemlíted,akkor hisztis vagy,de ők sose lehetnek hisztisek,mert akkor is te vagy hisztis blablabla
Nagyon jól tetted, hogy szakítottál vele.
Hamarosan jobban fogod magad érezni.
Nem hordhatsz szoknyát és nem festhetsz hajat? Ez nonszensz! :D
Az én párom szeret szőkén, feketén és vörösen is. Mindig az volt a kedvence, amilyen éppen voltam :)
szeretni csak akkor lehet valakit, ha az ember szemének kedvére való ha ránéz. senkinek nem mindegy"
2. előzmény: megtiltott sok mindent, nem hordhatok szoknyát,nem festhetem a hajam, stb stb - így most befestettem.
ez egy ellentmondás...gyakorlatilag elvárta, hogy ne szépítsd magad, (no szoknya no hajfestés) aztán meg reklamál..
És mit tett volna, ha beteg leszel?
Én nekem az egész testem pikkelysömörös, mégis velem maradt párom, mert ettől független is szeret.
A tiltás durva, van egy ismerősöm, ugyanígy járt el a hapsija, nem hordhat szoknyát, nőies szandált, topot, sminkelés tabu: ezek mind azért, hogy ne nézze meg más...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!