Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Önpusztító stádiumban vagyok,...

Önpusztító stádiumban vagyok, mióta szakítottak velem. Iszok, mint valami nem normális. Nem tudom másképp levezetni a dühömet, csak így. Össze kellene szednem magam, de hogy?

Figyelt kérdés
Nem segít semmi.Beszélhetek akármennyit,mehetek akárhova,semmi nem segít.Elegem van mindenből,ha így folytatom eljutok a legutolsó pontra.Ami igaz,hogy nem segít,de így tönkre teszem magam.Egy elborult állapotomban olyat teszek,ami nem lenne helyes.Vele akartam mindent,együtt megöregedni,és mindent.Ezt nem bírom feldolgozni.Lassan alkoholmérgezést kapok.
2012. jún. 3. 03:18
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nő vagyok.Ha férfi lennék,talán nem készítene ki ez az egész.Kaptam már épp elég pofont az életben,most jutottam el arra a szintre hogy elegem van.
2012. jún. 3. 12:44
 12/17 anonim ***** válasza:

Zárd le magadban a dolgot: nem is érdemelt meg téged, te ennél jobbat érdemelsz, mert többet érsz nála!

Persze ezt csak akkor fogod magadról te magad is elhinni, ha valóban úgy is élsz, hogy ezt elmondhasd magadról. Hát állj talpra, mutasd meg magadnak, a világnak (esetleg neki is), hogy képes vagy talpra állni, képes vagy talpon maradni, és továbblépni.

Az élet megy tovább, nem ragadhatsz le a múltnál, neked is tovább kell lépned, és képes is vagy rá.

Ennél jobbat érdemelsz, ne sírj utána!

2012. jún. 3. 12:57
 13/17 anonim ***** válasza:
Mégcsak 3-4 gyereked sincs, nem veszett semmi. Lesz új, csak szedd össze magad. Az ivással vigyázz, eleinte segíthet át pár rossz pillanaton, de rá is lehet szokni, mértékkel! Ragaszkodó lehetsz, biztosan találsz valakit, aki ezt értékeli! Nekem fél évig tartott ez a periódus, de azért ilyen hosszú ideig, mert nekem a körülményekből adódóan már nem lesz más... Fel a fejjel!
2012. jún. 3. 13:52
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos én is jártam hasonló cipőben. Nagyon nehéz volt, de pár hónap után válaszút elé állítottam magam: vagy folytatom az önpusztító életmódot, és nem lesz senkim, egy idő után még munkám sem, vagy minden erőmet összeszedem, és új életet kezdek. Azóta leszoktam a dohányzásról, elkezdtem lovagolni, rengeteget segített önmagam újraépítésében. Figyelek magamra és persze másokra is. Ez az időszak kb másfél éve kezdődött, és egy éve kezdtem magam összeszedni. Nem mondom, hogy nem voltak nehezebb periódusok, de túl lehet élni. Most már teljes szívvel nyitott vagyok egy új kepcsolatra. (Korábban azt hittem, képtelen leszek valaha bárki mással is lefeküdni, képtelen leszek eltűrni, hogy bárki is hozzámérjen. Azt hittem, életem szerelme volt, de most már biztosan tudom, hogy nem.)
2012. jún. 3. 14:21
 15/17 Macika86 ***** válasza:
100%

OLVASS EL, KÉTSZER!

Nem kérdem hány éves vagy az sem érdekel milyen nemű. Tudod miért? Mert befolyásolná a válaszomat és nem segítenék neked semmiben.

Bármilyen helyzetben is vagy most, rendkívül hasznos és sokat segít az, hogy írtál ide nekünk segítségéért.

Azt írtad, hogy vele akartad leélni az életed. Nézz csak ide, ezek szerint, ő nem így gondolta, mint te. Ha nincs meg a közös érzés, a közös akarás, ne erőltesd. Fáj most neked nagyon, nyugi, holnap még jobban fog fájni, hogy elhagyott téged! Ez a fájdalom egy idő után viszont lejjebb fog hagyni és egyfajta depresszióba megy át. Azt is túl vészelheted, akkor, ha te is akarod!

Te egy erős egyéniség vagy! És tudod miért? Mert volt annyi erő benned, hogy kiírd ide (mégha nem is ismerünk akkor is) mi bánt és más idegen emberek tanácsát várod, hogy segítsenek neked. Pedig nincs rá szükséged! Nem jövök azzal, hogy ne igyál, mert a pia nem megoldás (egyébként tényleg nem), tudod te magad is nagyon jól, hogy nem jó, csak egyszerűen nincs mivel lefoglalni a gondolataidat, így jutsz arra a közhelyre, hogy a pia nem megoldás, de legalább elfelejted a kérdést.

Figyelj ide! Nem kellett, hogy együtt legyetek! Ha ő nem akarta, menjen a pi*ába, ne ragaszkodj ennyire! Úgy értettem, hogy nagyon szereTTed ezt a bizonyos illetőt! Szép dolog, de mit sem ér, ha nem viszonozzák! HIDD EL KÉRLEK SZÉPEN, NEM JÖTT MÉG EL AZ ÉLETEDBE A TE(!) EMBERED! A TE ÉLETED NEM EZZEL A SZEMÉLLYEL KEZDŐDIK!

Olyan emberrel fog összehozni a sors, akiről még csak nem is álmodtál! Ez nem bla, nem prédikálok, egyszerűen ez az igazság!

MINDENKI megkapja az élete párját, kérdés, hogy meglátja e vagy elhalassza.

Nem szaporítom a szót, én azt mondom, le a piával!

Hallgass depis zenét, jó becsületesen sírd ki magad, aludj (közben nézz meg egy drámát) és gondolkozz el, hogy miért tudtad te úgy szeretni és ő téged miért nem. Ha meg van a válaszod, megkapod azt a tudást, hogy olyan embert engedsz közel magadhoz, aki neked való, a nagy Ő-t!

Sok szerencsét, tiszta szívemből a legjobbat kívánom neked!

2012. jún. 3. 14:52
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Érdemben már nem tudok mit hozzátenni, csak ismételni tudnám az előttem szólókat.

Az előttem lévő válaszoló nagyon jól beszélt, én is bánatos vagyok most, nekem sokat segítenek a szavai. Köszönöm!

2012. jún. 6. 11:18
 17/17 Macika86 ***** válasza:
Szívből örülök, hogy tudtam valami hasznosat mondani.
2012. szept. 9. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!