Elfogadható, hogy valaki gyereket akar, felcsináltatja magát és az apának nem szól?
"az én szememben egy ilyen nő jellemtelen és nem lehet embernek nevezni"
Teljesen egyetértek veled.
Szerintem a kérdező itt nem azokra a nőkre gondol, akik spermabankba járnak. Biztos mindenki hallott arról a kifejezésről, hogy "megfogta magának". Számításból esetleg önzésből vagy bosszúból.
És úgy gondolom, hogy az előttem válaszoló sem örülne, ha a fiát majd egyszer így vágnák át. Én sem szeretném...
Valaha én is így gondoltam, hogy ez elfogadhatatlan, egy férfival szemben.
Viszont sok nő éveken át vár, meg együtt van palikkal, akik húzzák a gyerekvállalást, majd végül befejezik a kapcsolatot (az is fontos, hogy ezt nem kellene hagyni a nőknek...). Nyílván ezek után becsapva érzik magukat, és mivel nekik korlátozott idejük van a gyerekszülésre, így kénytelenek új megoldásokhoz fordulni...
Szerintem a nőknek is több tartás kéne, hogy ne maradjanak kapcsolatban egy férfival pár hónapnál tovább, ha az nem akar gyereket.
(És igen pár hónap elég kell legyen, mert megismerni a másikat nem a kapcsolatban kell, hanem jóval előtte. Az ismerkedési fázisban, minél több férfival találkozni kell a nőnek, hogy ki tudja választani a megfelelőt.)
A férfiak is lehetnének férfiasak és kötelességteljesek, hogy ne hülyítsenek egy nőt, akivel nem akarnak hosszú távon semmit (de az első két pont betartásával a nők az ilyen gyermeteg hapsikat ki tudnák szűrni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!