Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elfogadható, hogy valaki...

Elfogadható, hogy valaki gyereket akar, felcsináltatja magát és az apának nem szól?

Figyelt kérdés
Úgy értem így, konkrétan... tervezi, hogy felcsináltatja magát, azután pedig nem szól. Én ilyet olvastam éppen ezen az oldalon, és majdnem leestem a székről... elhiszem, hogy valaki nagyon akar gyereket, de nem vehet egyszerűen semmibe két embert (gyerek+apa), akármennyi fájdalom is érte az életben! Mert a gyereknek is csak árt ezzel! az én szememben egy ilyen nő jellemtelen és nem lehet embernek nevezni
2009. júl. 1. 14:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%
Abban teljesen igazad van, hogy ez a tett - az apa kizárása gyereke életéből - nagyon komoly következményekkel jár, elsősorban a gyerekre nézve. De ettől még az a nő is ember, vele is történt valami, amitől ezt teszi. Ilyenkor nem segítesz azzal, hogy bántod, hisz ezzel a gyerekben lévő felét is bántod (gyerekben mindkét szülő benne van, fele-fele arányban, aki valamelyik szülőt bántja, az a gyereket is bántja). Azzal tudsz segíteni, hogy elmondod a lánynak, van más módja is a dolgoknak, ha ő is akarja, akkor van segítség.
2009. júl. 1. 14:22
 2/16 anonim ***** válasza:
60%
Ha a férfi védekezés nélkül szexel vele, akkor a férfi is bennevan, hogy gyerekük legyen, nem tiltakozik és nem tesz ellene. Szerintem.
2009. júl. 1. 14:29
 3/16 anonim ***** válasza:
88%

Igazad van, de nem egy ilyen történet van, az még a korrektebb verzió, ha a nő vállalja a gyereket egyedül ezekután, és nem kötelezi a férfit semmire. Ha a férfi részt akar vállalni a gyereknevelésbe, részt vállal, ha nem, akkor nem. persze a gyerknek se illik ilyenkor nagyobb korába mást mondani apukájáról, mint ami történt valójában! Az meg egy jó kérdés, hogy az ilyen Nők gondolnak e a születendő gyerekükre, mikor ezt teszik? Vagy csak magukra...

De én olyat sztorit is ismerek, hogy a nő gyereket akart mindenáron, a pasi nem akart. A Nő megoldotta magának, teherbeesett, 12 hét után jelezte a pasinak, hogy terhes.

Mikor ez miatt a férfi eltávolodott tőle, majd elhagyta, akkor a pasi lett világ legszemetebb embere, és persze beperelte, majd a gyerektartást fizetnie kell azóta is, és mindenhol megszégyeníti a nő, hogy még a gyerekét se látogatja! Ez sem jobb...

Sajna ilyen történetek is vannak!

2009. júl. 1. 14:30
 4/16 anonim ***** válasza:
53%
Ebben igazad van, de egy férfi vajon belemenne komoly kapcsolat nélkül a "gyerekcsinálásba"? Lehet, hogy a nő már benne van a korban és szeretne gyermeket, de nincsen párja hozzá. Ezért ha valaha gyermeket szeretne, akkor kénytelen ehhez folyamodni. És én ezért nem tudom elítélni, mivel nekem is van már gyermekem és nélküle nem tudnám elképzelni az életem.
2009. júl. 1. 16:32
 5/16 anonim ***** válasza:
78%
16:32-es vagyok. Az még lemaradt, hogy nyilván ha a férfivel tartatja el ezek után magát, tehát a gyermektartásra igényt tart, az más kérdés. De ha csak egy futó- vagy nagyon rövid kapcsolat volt és után nem találkoznak többet akkor a férfinek sem fáj, mert nem tud a gyermekről és a nőnek is jó, mert lett gyermeke.
2009. júl. 1. 16:34
 6/16 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a végén egyedül nevelheti a gyereket.
2009. júl. 1. 18:16
 7/16 anonim ***** válasza:
73%
Nekem van egy ilyen barátnőm. Nagyon szeretett volna gyereket, de nem volt kitől. Aztán úgy döntött, hogy ha másképpen nem, akkor legalább így legyen gyermeke. Lehet, hogy önző dolognak tűnik, de én megértem. 35 évesen az ember már nem várhat éveket az igazira, hogy hátha eljön. Sikerült is teherbe esnie és nem szólt a pasinak róla. A fickónak amúgy sem kellett volna gyerek. Így van két kisbabája (ikrek lettek) és egyedül neveli őket nagyon jó anyagi körülmények között. Nem kért soha gyermektartást és nem is akarja, hogy bármilyen módon segítsen neki az apuka. Úgy alakult, hogy azóta már megtalálta az igazit, így a gyerekeknek 2 éves koruk óta van apjuk is, most 11 évesek. Én nem tudom elítélni ezért.
2009. júl. 1. 20:59
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
És ha fiú lesz? Szerintem nekik mindeképpen kell az apjuk aki példát mutat, akivel lehet focizni meg ilyenek. Majd ha nagyobbacska lesz oda fog állni az anyja elé és meg fogja tőle kérdezni hogy ki az apja. Ha megmondja neki az igazat biztos lehet abban hogy nem fogja csak úgy megbocsátani neki a gyerek. Plána ha az apja rá is nézett volna és nem csak leszarta volna a fejét.Szóval ilyen hülyeséget és kegyetlenséget nem lehet megtenni egy gyerekkel és a férfit sem lehet ettől megfosztani.
2009. júl. 1. 21:47
 9/16 anonim ***** válasza:
54%

Az a leghülyébb duma amikor valaki erre azt válaszolja, hogy ha a férfi védekezés nélkül szexel akkor kvázi beleegyezését adja, hogy akár gyereke is lehet.

Hát ezt nem bírom olvasni sem! Ezt a dolgot amiről szó van csakis a nő tudja manipulálni és alakítani. Önző, számító és meggondolatlan tett, csakhogy magához láncoljon egy embert és igába hajtsa. Ha nem sikerül jöhet a gyerektartás és az életen át tartó mocskolása az apának a gyerek előtt. Aki teszem hozzá azért fogant, hogy zsarolás tárgya legyen egy színjátéknak.

Az a korrekt eljárás amit a 20.59-es írt.

2009. júl. 1. 21:56
 10/16 A kérdező kommentje:
Nagyon könnyű azzal takarózni, hogy úgyse kellett volna nekik. Nem lehet megfosztani egy embert az alapvető jogaitól - és ha meg úgysem kellett volna neki, akkor méginkább szemétség volt a nő részéről. És mint mondtad, a barátnőd is talált magának valakit, akivel már 11 éve boldogok, talán várnia kellett volna, és nem belemenni egy ilyen szégyenteljes helyzetbe. Mert ez az, bárki bármit is mond, attól eltekintve, hogy van -e gyerektartás vagy nincs. És mi van, ha a kedves anyukának fia születik, és őt is rászedik így? Mit fog érezni? Ja, vagy az más? Ha pedig akkor is ugyanígy fog gondolkodni, és azt mondja a fiának, amit a 16:32-es írt, hát megérdemli, hogy a gyereke egy életre megutálja. Lehet, hogy sokaknak kicsit durva voltam, és túl nagy szavakat használtam, de azért gondoljatok már bele...
2009. júl. 1. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!