Lenéz a családom, mert nincs párom. Miért? Apám újranösült, anyám férjhez ment, növérem is, bátyámnak 2éve van kapcsolata.
Figyelt kérdés
Nekem volt egy 4èves,azòta-egy ève-egyedül vagyok.àllandòan cseszegetnek èrte.22l2012. jún. 2. 19:57
11/14 anonim válasza:
Jézus....K. gázok a szüleid..Hogy mondhatnak olyat, hogy xy szép,"de nem kell senkinek" :S
Bár én is mesélhetnék.Én anyám kitalálta az ismerőseinek, hogy x hónapja kapcsolatom van....LOL....
12/14 anonim válasza:
Falun laktok? Keress munkát vmi városban aztán költözz be albiba... Ha messze vannak, b*sztatni se tudnak (ha igen, leteszed a telefont), és otthonról kiszakadva talán új ismerkedési lehetőségek is nyílnak.
13/14 anonim válasza:
a familiádnak talán a maga nyomorával kéne foglalkoznia, nem rajtad ugrálni, te meg szard le őket magas ívből, nem az ő nyomorult elvárásaiknak élsz hanem magadnak.
14/14 A kérdező kommentje:
Egyèbkènt arra gondoltam,hogy azèrt idegesìti öket mert ìgy nem költözök el,nem tudnèk anyagilag.mikor volt pàrom istenìtettek
2012. jún. 3. 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!