Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lenéz a családom, mert nincs...

Lenéz a családom, mert nincs párom. Miért? Apám újranösült, anyám férjhez ment, növérem is, bátyámnak 2éve van kapcsolata.

Figyelt kérdés
Nekem volt egy 4èves,azòta-egy ève-egyedül vagyok.àllandòan cseszegetnek èrte.22l
2012. jún. 2. 19:57
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
,Keresem önmagam,dolgozom.amikor nem bìrom tovàbb a csesztetèst akkor felszedek valaki,az eddigi leghosszabb ilyen 1hònapos volt.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
2012. jún. 2. 20:00
 2/14 anonim ***** válasza:
50%

Miért? Mert nincs párod.

Problem solved.

2012. jún. 2. 20:10
 3/14 A kérdező kommentje:
lol:-D
2012. jún. 2. 20:15
 4/14 anonim ***** válasza:
84%
A családod idióta,már bocsi.Hogy lehet ezért lenézni valakit?Főleg olyasvalaki,akinek nem sikerült a házassága és elvált.
2012. jún. 2. 20:15
 5/14 anonim ***** válasza:
Ha lenne párod, azért cseszegetnének.
2012. jún. 2. 20:20
 6/14 A kérdező kommentje:
Egy rakàs sz.rnak èrzem màr magam.mi ez,lòverseny?nem bìrom màr.
2012. jún. 2. 20:24
 7/14 anonim ***** válasza:
Hát, ha ők nem voltak egyedül és ez akkora probléma nekik, akkor ők meg kapcsolatfüggők. Mondd meg nekik.
2012. jún. 2. 20:31
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Kényszerből, társadalmi nyomásra ne állj össze senkivel! Sokkal rosszabb az olyan magány, amikor tulajdonképpen együtt élsz valakivel, de az nem figyel rád, nem az igazi. Csak ezt sokan nem merik-akarják-tudják elismerni. A társfüggőség pedig legalább olyan rossz, mint mondjuk a drogfüggőség!
2012. jún. 2. 21:10
 9/14 A kérdező kommentje:
Mit tennètek?nem bìrom màr a figyelmen kìvül hagyni a szomszèdnak mondta anyu,h igen,Bea szèp làny dehàt mègsem kell senkinek...
2012. jún. 2. 21:20
 10/14 anonim ***** válasza:
Naés? A szomszéd vagy anyuka kedvéért állsz össze valakivel, akit nem szeretsz? Mert felőlem felvonulást is rendezhetnek, és kihirdethetik ott, hogy szerintük nem kellek senkinek, akkor sem fogok mások kedvéért összejönni valakivel. Ennél nekem nagyobb igényeim vannak. De ez én vagyok.
2012. jún. 2. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!