A 84 éves mamámat nem szeretném egyedül hagyni. Mit csináljak?
Vannak ennek a munkának előnyei, hátrányai. A hátránya az, hogy tényleg fárasztó a 12 óra, de csak 2 napot mész belőle.
Én is 12 órákat dolgozom, de 3 napos periódusban: 3 nappalos-3 nap pihi-3 éjszakás- 3 nap pihi. 6-18,illetve 18-06ig.
Nekem az utazás miatt fárasztóbb, mert ha 6-ra megyek reggel, akkor fél 4kor kelek, s este fél 8 amire hazaérek.
Mégis jobban szeretem a nappalost, éjszakázás megviseli a szervezetem.
Neked annyiból könnyebb, hogy nem több műszakban dolgozol, ami sokat számít! Amíg nem találsz jobbat, fogadd el, főleg, ha nem teheted meg anyagilag, hogy ki tudja mennyit kell várni a következő állásig.
A 8 órás munkanapban meg lehet az lenne a rosszabb, hogy 5 napot kell menned egyhuzamban, s 2őt vagy otthon. Igaz neked kell tudnod melyikre tudsz jobban ráállni.
Nagyon jól leírta az egyik válaszoló, hogy írd fel mamádnak a fontosabb telefonszámokat. Talán ha van megbízható szomszéd/barátnő, akkor rá is tud nézni a mamára, amíg dolgozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!