Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit várhat egy nő gy olyan...

Mit várhat egy nő gy olyan férfitől aki a 8 hónapos terhes feleségét hagyta ott, és nem is érdekli a saját gyereke?

Figyelt kérdés
Oké hogy biztos a feleségnek is van köze hozzá hogy megromlott a viszony. De az a gyerek mit artott ? Most a pasinak már új"szerelme" van akinek van már gyereke azt a babát szereti a sajat vérét meg nem. De az új nő ennek tudatában hogy tud vele lenni? Ti tudnatok ilyen pasit szeretni? Vagy volt valaki hasonló szituban? Most6 hónapos a fia akit nem szeret. Biztos az ő gyereke, mert meg ő akart gyereket a feleség még inkább várt volna a friss lagzi után.
2012. jún. 1. 23:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
15%

Nem, az én apám valóban nem hagyott el... :D (amúgy szeretem, szóval nem azért írom). Helyette velem maradt és tönkretette az életem az utálkozással amit anyámmal művelt, emellet elszalasztották mindketten a fejlődést az életükben. Ugye milyen csodás? :)

Akkor azt mondd meg okoskám, hogy mit csináljon a férfi (vagy nő, most tök mindegy), ha már nem szereti azt akivel van? Maradjon vele csak mert terhes és szenvedjen, tegye tönkre az egész család életét?

2012. jún. 2. 00:40
 12/21 anonim ***** válasza:
73%
Az 5. válaszoló nagyon fején találta a szöget,ugyanis én is pont egy ilyen férfi vagyok.Bár nekem nincs gyerekem de rendszeresen úgy lépek ki egy kapcsolatból,hogy egyből egy másikban találom magam.Megismerek valakit egymásba szeretünk összeköltözünk.Ez általában 3-4 hónap alatt lezajlik.Még egy pár hónapot együtt vagyunk aztán én valahol mindig megismerek egy másik nőt akibe szép lassan átszeretek és a végén lelépek.Biztos őrültségnek vagy szemétségnek hangzik de egész egyszerűen nem tehetek róla!Ez nem szándékos.Gondolhatjátok akkor nem is szerettem igazán azt akitől épp lelépek de ez nem így van!Én mindegyiknél azt éreztem,hogy életem nagy szerelme és ő az igazi.Persze voltak olyanok akikből kiábrándultam mert olyanok voltak de olyan is akadt akivel az ég világon semmi gond nem volt sőt igazi feleségnek való rendes,kedves,megbízható,tünemény volt mégis átszerettem másba és leléptem.Ez már hatszor fordult elő velem és mindig tudta az akibe épp beleszerettem,hogy kapcsolatban élek ennek ellenére mégis egymásba gabalyodtunk.Érdemes még megjegyeznem hogy a hölgyek közül 1 kivételével mindegyik szintén kapcsolatban volt mikor megismerkedtem velük.A kapcsolatok 5-16 hónap közötti időtartamúak voltak.Tényleg küzdöttem ez ellen erősen minden kapcsolatnál de sikertelenül.Szóval szerintem semmi jót nem lehet várni az ilyen férfitól mert előbb vagy utóbb ismét elcsábul.
2012. jún. 2. 00:41
 13/21 anonim ***** válasza:
48%
Nem tudom, ki az a 0 érzelmi intelligenciával megáldott, aki szerint tök normális, ha egy apa elhagyja a gyereket. Szerinted a gyerekben nem lesz meg örökre a tüske, hogy valaki eldobta magától? Téged elhagytak, vagy csak poénból mondasz ilyen könnyelmű dolgokat?
2012. jún. 2. 00:41
 14/21 anonim ***** válasza:
57%

"Akkor azt mondd meg okoskám, hogy mit csináljon a férfi (vagy nő, most tök mindegy), ha már nem szereti azt akivel van? Maradjon vele csak mert terhes és szenvedjen, tegye tönkre az egész család életét?"

Számodra ez a 2 opció van? Elhagyni vagy a nővel maradni? Esetleg olyan, hogy felvállalja a gyereket, amit csinált és tisztességesen segíti őt, míg felnő?

2012. jún. 2. 00:43
 15/21 anonim ***** válasza:
61%

Konkrétan semmit nem várhat. Osztom az egyik válaszoló véleményét, szerintem is a legundorítóbb férfi az ilyen. Akart a agyereket, de beijedt? Kit érdekel? Attól még megszületett az a gyermek, akinek az apjára is szüksége van és nem akarja látni, hogy az anyja küzd vele évekig egyedül.

Én az ilyen pasiknak azt kívánom, hogy öregkorukban egy ember se legyen mellettük és akkor gondolkodjanak el, hogy kit dobtak el maguktól.

A nőt is előbb-utóbb otthagyhatja bármikor. Az ilyennek a vérében van a mehetnék.

2012. jún. 2. 00:49
 16/21 anonim ***** válasza:
75%

Na nehogy már a pasit védjétek, mert megvan a véleményem. Az ilyen minek csinál gyereket..egy kis ember életét teszi tönkre azzal, hogy elhagyta..:( Legyen férfi és vállalja fel,hogy megromlott a kapcsolata a nővel, de emellett tud tisztességes apa maradni. És ne más gyerekét babusgassa, mikor a gyerekének szüksége van egy apaképre. Éljen az új nővel, de látogassa rendszeresen a babáját, mert az a kisgyerek semmiről sem tehet, nem ő akart megszületni.

Legnagyobb kicseszés, ha valakire alapból egy elszúrt életet kényszerítenek rá.

2012. jún. 2. 00:57
 17/21 anonim ***** válasza:
60%
engem elhagyott 3 évesen...sosem tudnék neki megbocsátani. nem akarnám, hogy velünk éljen, de nem értem, mit tettem, hogy teljesen száműzött az életéből. kiskoromban azzal gúnyoltak, hogy nincs apám, biztos meghalt. hát talán könnyebb lett volna, nem érezném úgy, hogy a saját apámat az se érdekelné, ha én meghalnék. szerintem az ilyen pasi nem érdemli meg, hogy embernek nevezzék vagy szeresse bárki is. azokat az apákat tisztelem, akik válás után rendszeresen foglalkoznak a gyerekükkel és nem csak anyagilag, hanem érzelmileg is maximálisan.
2012. jún. 2. 01:05
 18/21 anonim ***** válasza:
25%
Attól még lehet, hogy jó apja lesz az új gyerekének a megfelelő nővel.
2012. jún. 2. 01:46
 19/21 anonim ***** válasza:
Én azt a nőt sem értem, aki összeházasodott volna és gyereket szült egy ilyen férfinak. A férfi nem egyik pillanatról a másikra változik meg. Persze pozitív, hogy legalább az esküvő előtt lécelt le, mert így nem mentek bele egy válási procedúrába. A gyereknek persze rossz, de nem ismeri az apját, talán lesz egy jó mostohaapja, aki majd szereti. Ilyen férfit meg nem tudnék szeretni, engem idegesítene, hogy a saját gyerekével nem foglalkkozik és az sem vall jó jellemre,, hogy inkább elhagyja a társát agyerekével, mintsem hogy mentsék ami menthető. Azén szüleim elváltak, mert apám lelécelt. Szóval tudtam, hogy milyen férfit ne válasszak férjemül és a kislányom apjául.
2012. jún. 2. 06:22
 20/21 anonim ***** válasza:
89%

"Attól még lehet, hogy jó apja lesz az új gyerekének a megfelelő nővel."

Te itt vagy köztünk vagy részeg vagy, hogy ilyen baromságokat írsz? Mi az, hogy jó apja lehet az új gyerekének? És a kisfiával mi van, ki kell dobni a kukába?

Te nagyon beteg lehetsz.

2012. jún. 2. 09:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!