Milyen szokások vannak a családodban?
Több témában is mint a lakásban pl: cipőt le kelle-e venni, hol cigizhettek? idősebb "gyerekek" cigiztek-e a szüleitek elött, házirend takarítás főzésben - gyerekek bevoltak-e fogva vagy az apa is? Mikortól tanultatok anyutól/aputól főzni? van-e ami szép emlék ebből?
nevelésbeni:pl hogy büntettek kiskorban s tiniként (kort is ide hány évesen volt az) -hatásos volt-e, használnátok-e ti is? szobátok rendbetétele hányéveskortól? Háziállat kérdés van-e kié, ki gondozza?
Vannak-e együtt csinált programok mint sütés, strand, kirándulás? Melyik volt a legszebb?
ilyesmi szokásokra gondolok amik a mindennnapi életben kialakultak nálatok.
köszönöm a válaszokat.
ma 15:36: sajnálom, hoy ilyen középkorban kell élned. :(
Régebben nálunk is megvolt ez a kettőség, apu mikor jó fej s apu mikor iszik... rossz dolog.
Cipőt nem kell levenni, de szobában,ahol szőnyeg van, igen.
Lakásban lehet cigizni.Kb.20 éves korom óta dohányzom a szüleim előtt,elfogadták,mivel ők is dohányoztak.
A szobámat egész kis koromtól kezdve én takarítottam.
Főzni kb.28 éves korom után tanultam meg egyedül.
Nem büntettek soha,mindent meg tudtunk beszélni.
Háziállatom nem volt,panelben laktunk.Kb 3éve van egy kutyánk.
Szinte minden évben voltunk közösen nyaralni,így van ez még most is.
A cigi soha nem volt kérdése,a családban senki sem dohányzik,szerencsére a párom sem! :)
A házi munkába be segítek. Pl: mosogatok,teregetek. A szobámat én tartom rendeben kb 16 éves korom óta. Nyaralni minden évben együtt megyünk. A házi állataimat én látom el! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!