Vannak itt olyan egy- vagy többgyerekes párok akik szülőkkel élnek?
Mi a parom szuleinel lakunk a tetoterben, ami kulon bejaratu, igy tul.keppen egy onallo lakasnak minosul,igy csak a kert kozos.
Jol megvagyunk 3 eve, de nekem most mar nagyon hianyzik a sajat kert, mivel sajnos mas elkepzeleseink vannak arrol, hogy mi a szep...
mi laktunk a szüleimmel kb. 1 évig a kislányom 1,5 éves korától 2,5 éve koráig. Eleinte minden rendben volt, aztán nem...
anyuval nehéz együtt élni, ez van, és nekem sem túl könnyű a természetem, sajnos (na, kitől örököltem a természetem? anyu szerint aputól :) ), ebből adódott több konfliktus.
Meg hát anyunál lakik még 3 gyerek, akiket ő nevel. Igaz, 2 szintes a ház (tetőteres), de a fürdőszoba, konyha, előtér közös.
Anyósoméknál akkor laktunk, mikor még nem volt meg a kislányom. Hát, abból is pont elég volt az az 1 év. Férjem tesói is ott, otthon laktak még akkor...nem volt zökkenőmentes a mutatvány.
Anyuval s tesómmal, párom én s a lányunk, 5 szobás a ház.
Két emelet két fürdővel de egy konyha. Maradtunk mertígy könyebb fenttartani a házat anyunak is mivel elvált apától, tesóm...hát problémás de itthon elvan, nincs vele gond.
Mi azért is választottuk ezt a fajtát mert jó a környék tökély a gyereknek, nagy kert, erdő, jó szomszédok kevés autó alig alig bűnözés. Ugyanezt a városba nem tudtam volna neki biztosítani egy panelban ahol szmog, autók, kitudja milyen szomszédok vékony falakkal s még pancsizni se tudna a medencéjében.
Kevés a konfliktus igazából mindenkinek megvannak a maga szokásai csak esténként ha a konyhában vagyunk mind együtt, talán párom aki nehezen alkalmazkodik a kert dolgokban.
5-ös annyira egyetértek veled, mintha én írtam volna.
Nálam a sorrend: iskola befejezése, munkahely, házvétel , kocsi, átalakítás stb.. közben folyamatos munka hogy minnél több minden legyen és majd csak utána jön a gyerek.
1 gyerekünk van, párommal az én szüleimnél élünk:/
Albérletbe akartunk menni, csak ugye rábeszéltek minket h maradjunk, gyűjtsük a pénz ők nem kérnek semmit, közös konyha közös fürdő, 50nm-en vagyunk hárman, anyumék a másik 100nm-en... nah igen szépnek és jónak tűnik, de jobban le se tudna minket húzni...
Szeretem meg minden de nekünk velük sok, így ha újra összejön a kaukcióra való megyünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!