Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mitől ábrándultok ki egy...

Ti mitől ábrándultok ki egy nőből/férfiból? Kijelentésektől, szavaktól amik rosszul esnek ki lehet ábrándulni?

Figyelt kérdés
2012. máj. 29. 14:43
1 2
 11/17 Napéjegyenlőség ***** válasza:

Érdekes téma. Ha jól értem, akkor így is fel lehet tenni a kérdést:

"Mikor omlik össze az illúzió, amit a párotokról alkotattok?"

"Kiábrándultam belőled." Mily' szentséges szavak. Egy illúzióval kevesebb van. Egyre közelebb vagyok ahhoz, hogy tisztán lássak. Hogy annak lássam a másikat, ami... Ja!. Nem is. Én továbbra is képeket alkotok magamban arról, hogy milyen vagyok, és milyen is az igazi, akit keresek. Én igazi művész vagyok. Egész nap csak festek, rajzolok, terveket szövögetek. Hogy te ki is vagy valójában? Ugyan.. Dehogy érdekel. Csak az érdekel, hogy te beleillesz-e az elképzeléseimbe. Ha nem, akkor bye-bye, kiábrándultam belőled.

Én pl akkor ábrándultam ki a csajból, amikor az anyjára kezdett el emlékeztetni. Az anyjával való bajai mindig téma volt, de utána már nem csak olyan volt, mintha hárman lettünk volna mindig, hanem inkább mintha én meg az anyja lettünk volna. Nem volt rossz bige az anyja se, de fel kellett ismernem, hogy én nem szeretek, csak ragaszkodom. Persze ez jó felhívás volt arra is, hogy elkezdjek magamba nézni, hogy mennyi hülyeséget sikerült átvennem szüleimtől..

2012. máj. 29. 15:49
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

ha vitánál soha nem képes felismerni miben hibázott és csak engem hibáztat mindenért

ha fáradékonyabb nálam és lusta a szexhez

ha a kapcsolat elején eltervezi hol fogunk közösen lakni, hány gyerekünk lesz, holott még nem is ismer igazán

ha másokkal kegyetlen, az a hobbija hogy másokat szid folyton

2012. máj. 29. 16:16
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

felszínes

önző

kicsinyes, anyagias

hím soviniszta

buta, műveletlen

meg akar változtatni

hiányzik belőle az empátia, érzékenység

munkamániás

nincsenek elvei

stb.

2012. máj. 29. 16:30
 14/17 anonim ***** válasza:
62%

-ha nem figyelmes,nem én vagyok nála az első helyen

-ha folyton eszik

-ha agresszív,sérteget

-ha nem szereti a kis állatomat

-ha unalmas és csak unatkozni lehet mellette

-ha sokat néz TV-t

-ha nem tudok rá felnézni minden téren

-ha nincs kocsija(senkit nem cipelgetek)

-ha mindig csak a családon,és haverjain lóg

-ha nem magabiztos,illetve nincs véleménye

-ha elfelejti a névnapomat,születésnapomat

-ha dirigál,állandóan tudni akarja mit csinálok

-ha féltékeny

-ha úgy pörög,mint a búgócsiga

Más bajom talán nincs....:D

2012. máj. 29. 16:56
 15/17 anonim ***** válasza:
úgy néz ki ebből a pár panaszkodásból kiderült hogy mindig épp az a nemjó ami van. Szóval értelmes ember lexarja hogy épp hogy kéne megfelelnie, magának él azt ha nem tetszik el lehet húzni...
2012. máj. 29. 20:56
 16/17 anonim ***** válasza:

Ha egy öntelt majom és igazából nincs oka rá!

Tapasztalat: ha akkor is igazat kellett neki adnom, ha nem volt igaza, csak mert ő a férfi - csúcsgáz volt a helyzet, ahogy rájött, hogy ninics igaza, és továbbra is ragaszkodott hozzá, és persze a végén én voltam a szemét, mert én mindig ellentmondok

Ha kétlábbal tiporja az önbecsülésem, csak mert neki kisebbségi kompelxusa van!

2012. máj. 30. 14:06
 17/17 anonim válasza:
Kiábrándító,undorító mikor megláttam fecske gatyában boxer helyett. Azzal az indokkal hogy boxerbe megfájdul neki a...-tya.
2016. jan. 8. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!