Akik együtt élnek a párjukkal, őket nem zavarja, h a másik kakál, ezzel nem ábrándultok ki belőle? Hogy viszonyoltuk ehhez?
Figyelt kérdés
2011. márc. 13. 13:30
1/56 anonim válasza:
Egy bizonyos együtt töltött év után ez már nem zavaró tényező.
3/56 anonim válasza:
engem a krákogás, harákolás az a mai napig zavar....... :(
5/56 anonim válasza:
Én még nem élek együtt a párommal (csak hétvégente vagyunk egymásnál), de egyáltalán nem zavar, ha kakilni megy. Nyilván a kapcsolat elején még ciki, mert a kaki téma cikis téma, de idővel már nem kínos.
7/56 anonim válasza:
engem még az összeköltözés napján sem zavart
8/56 anonim válasza:
Jó esetben az összeköltözésre azután kerül sor, hogy erre a tényre már fény derül:)
Szerintem az, amit a másik a fürdőszobában csinál, abszolút az ő magánügye. Kiábrándítani engem a böfögés meg hasonlók tudnak..
9/56 anonim válasza:
Miert zavarna, ha becsukja az ajtot, na meg le is huzza? Te nem szoktal kakalni?
10/56 napietus válasza:
nem egymás előtt szoktunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!