Akik együtt élnek a párjukkal, őket nem zavarja, h a másik pl reggelenként krákog, harákol, slájmot köp, ezzel nem ábrándultok ki belőle? Hogy viszonyoltuk ehhez?
Hát, én biztos rászólnék, mert undorító lehet. Párom nem csinált ilyet soha...
Vagy szoktasd le a bagóról!
Én tuti kiábrándulnék belőle, sőt én az eset után meg is mondanám ezt neki, valami hasonlót:
"drágám, ha minden reggel erre kell felkelnem az biztos hogy hamar ki fogok ábrándulni belőled"
Aztán kész: nem fogom magamat vissza ő érte, nem hagyom hogy olyan dolgok elvegyék a kedvem, amin lehetne változtatni. Vagy kérd meg hogy ezt a tevékenységet a fürdőben zárt ajtók mögött végezze,,,
Aztán lehet lepontozni...
(az expasim meg reggelente még az ágyban rá is gyújtott (én nem cigizek), aztán cigifüstre ébredtem...baromi "kellemes" volt...aztán csodálkozott hogy miért vagyok morcos reggel, meg miért nem maradok a cigifüstben vele, aztán megmondtam neki, ami persze nem tetszett... úgyhogy fel is út le is út...én mentem a cigi maradt... de most már legalább nem a büdösre ébredek)
szoktasd le a cigiről és vidd el dokihoz
párom mig napi 1 doboz erős cigit szivott,reggelente olyan volt mint egy haldokló tüdőbeteg...átváltoztam házisárkánnyá,fél év alatt leszoktattam a cigiről,újabb fél év múlva már nyoma se volt köhögésnek,krákogásnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!