Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti nem ábrándultok ki a nőkből?
19 éves fiú vagyok, még nem volt barátnőm, de amiket néha itt olvasok a lányokról...így már nem is akarok. Minden lány idősebb pasit akar. Tehát nekem 14-15 év körüliekre kellene hajtanom, azok meg ribancok. A velem egyidősek meg 20-on felülit akarnak. Ők meg már pénzt is akarnak.
A másik pedig, hogy a nők annyira nem értenek semmit, folyamatosan ellentmondásokat és logikátlan dolgokat látok, amiket itt írnak a 20 év körüli lányok.
Sokszor gondolkozom rajta, hogy a nők vajon melyik galaxisból érkeztek ide és egyáltalán miért jöttek ide?
Vagy hogy miért nem húzunk már vissza, nem? :D
Óva intelek attól, hogy innen (az itt olvasottakból) vonj le következtetéseket. Tudod, messziről jött ember....
Te annyira logikus gondolkodású ember vagy, hogy az elfogyasztandó ételeket is logikai szempont alapján méret szerinti növekvő sorrendben fogyasztod el..?
-Amennyiben nem rendelkezel ilyen mértékű logikával, ne ítélkezz.
Jól van, látom nem csak én gondolkozom így.
22/f
ajjajjj..komoly problémák vannak nálad!
Az a baj h még nem szexeltél! és még szűz vagy! ha túlleszel ezen akkor máshogy látod majd és bátrabb leszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!